HTC One – számos újdonsággal a Vodafone kínálatában

forrás: Prím Online, 2013. május 15. 10:45

A HTC One a Vodafone kínálatában három újdonsággal kápráztatja el a vásárlókat. A HTC BlinkFeed folyamatosan hírekkel frissülő kezdőképernyőt, a Zoe a fényképezés újragondolását, míg a HTC BoomSound minden eddiginél jobb hangzásvilágot hoz magával.

A hibátlan, fém unibody kialakítású készülék a legújabb Android Jelly Bean operációs rendszerrel érkezett meg a boltokba, melynél a gyártó nem csak a tökéletes dizájnra, de a kényelmes fogásra is nagy hangsúlyt fektetett, mely egy 4,7 hüvelykes képernyő esetén már az igazán fontos szempontok közé sorolandó.

 

A telefon kijelzője full HD (1080p) felbontású, mely 468 ppi képpontsűrűséget takar, csökkenti a tükröződést, és tökéletesen ellenáll mindenféle apróbb karcolásnak.

A három új fejlesztés egyike az úgynevezett HTC BlinkFeed, melynek segítségével a képernyő egyetlen állandó hírfolyammá alakítható, amit a felhasználó saját ízlésének megfelelően tud beállítani. Lehet szó bármely közösség oldal, vagy a nagyvilág híreiről, minden egy csatornába integrálva jelenik meg a kezelőfelületen.

 

A 4 megapixeles HTC Ultrapixel kamerának és a HTC Zoe-nak köszönhetően a fényképezés vadonatúj élményt jelent, hiszen utóbbi segítségével 3 másodpercenként lehet nagyfelbontású képeket készíteni, melyek egy videóvá fűzhetőek össze, amit igény esetén azon nyomban meg is oszthat a világgal a felhasználó.

 

Az f/2 fényerejű objektív 300%-al több fényt képes összegyűjteni, mint az okostelefonokban használt hagyományos szenzorok, így a kedvezőtlen fényviszonyok mellett készült fotók is tökéletes minőségűek lesznek. Csakúgy, mint a hátsó, az ultranagy látószögű előlapi kamera is támogatja a full HD videófelvételt, melynek köszönhetőn kiváló önarcképek készülhetnek.

 

A HTC-k esetében már jól ismert Beats Audio hangzás ezúttal a HTC BoomSounddal egészült ki, mely az okostelefonok történetében elsőként mutatja be a felhasználók számára az előlapi sztereó hangszórókat, melyeket beépített erősítőkkel egészített ki a gyártó.  Az integrációnak köszönhetően az eredmény garantáltan gazdagabb és élethűbb hangzásvilág. A HDR mikrofon pedig a duál mikrofonnak és a hangelemzésnek köszönhetően tökéletesen tiszta hangok rögzítését biztosítja.  

A 32 GB-os háttértárral, 2GB RAM-al, négymagos, 1,7 MHz-es processzorral, és 2300 mAh akkumulátorral rendelkező HTC One Vodafone RED Super tarifával 16.990 forintos kezdőrészlettel holnaptól megvásárolható a Vodafone üzleteiben.

 

Aki pedig május 16-án, a készülék debütálásának napján 15 órától ellátogat a Smart Store-ba, az élőben is kipróbálhatja, és a HTC szakértőinek segítségével közelebbről is megismerheti a telefon újdonságait. A nap fénypontjaként a látogatók között kisorsolnak egy HTC One-t. 

 

Kulcsszavak: HTC One Vodafone újdonság

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50