Dedikált vezetőkkel erősít a Sanoma Újmédia-divíziója

forrás: Prím Online, 2013. május 16. 09:52

Több erőforrást rendel a Sanoma Media az Újmédia-divízió két legdinamikusabban növekvő tranzakciós oldalához, a Szallas.hu-hoz és a Profession.hu-hoz. A menedzsment átszervezésével járó fejlesztésektől a médiacég azt várja, hogy a zászlóshajóknak számító portfólióelemek az elmúlt évek növekedési ütemét a jövőben is tartani fogják.

Házon belül kiválasztott, dedikált vezetőkkel erősít a Sanoma Media az Újmédia-divízió két kiemelt termékénél, a tavaly a bevételét megduplázó Szallas.hu-nál, illetve a 2009 óta mintegy 70 százalékos növekedést felmutató Profession.hu állásközvetítő oldalnál. „Legfontosabb célunk, hogy a két terméket vezetői szinten is megerősítve fenntartsuk az oldalak eddigi dinamikus bővülését” – mondta Dunai András, a Sanoma Media Budapest Zrt. digitális üzletágának igazgatója.

A tavaly mintegy 6,4 milliárd forintnyi szálláshelyet közvetítő Szallas.hu irányítását a jövőben is Szigetvári József – az oldalt alapító Dorcsinecz Józseffel és Varga Zoltánnal közösen – látja el, de a korábbi, más Sanoma termékekhez kötődő feladatait az általa felépített csapatok vezetői veszik át. Szigetvári József kiemelt feladata lesz a Szallas.hu tavaly indult külföldi terjeszkedésének irányítása, valamint a hazai piacvezető szerep megerősítése. A szakember 2009 óta dolgozik a Sanoma Media portfólió igazgatójaként, és még 2003-ban elnyerte az Informatikai Vállalkozások Szövetsége által alapított „Év fiatal informatikai menedzsere” címet.

Szintén dedikált vezetőt kap a Profession.hu Martis István személyében. Az újonnan létrehozott pozícióban az értékesítés, a marketing, a termékfejlesztés és a napi szintű irányítás egy személy kezében összpontosul. Martis István 2008 óta dolgozik a Sanoma Media Budapestnél, kezdetben a Profession.hu értékesítési vezetője volt, majd 2011-ben digitális szolgáltatásértékesítési igazgatóvá nevezték ki. A Profession.hu vezetőjeként Martis feladata lesz a piacvezető pozíció megtartása mellett az állásközvetítő oldal olyan új szolgáltatásainak piaci bevezetése, mint például a toborzási folyamat egészét támogató Profession Services.

 

Kulcsszavak: média CIO Sanoma-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09