A SES és a Telekom Srbija megerősítette együttműködését

forrás: Prím Online, 2013. május 21. 10:50

A SES (NYSE Euronext Paris és Luxembourg Stock Exchange: SESG) bejelentette, hogy több évre szóló kapacitás-megállapodást kötött a Telekom Srbija-val a SES, ASTRA 3B keleti 23,5 fokos orbitális pozícióján található műholdjára vonatkozóan. 

A Telekom Srbija jelenleg szerb közszolgálati csatornák, az RTS Sat és a Radio Beograd Direct-to-Home (DTH) alapú sugárzására használja a SES keleti 19,2 fokos orbitális pozíciójú műholdjának kapacitásait. Az új megállapodás alapján a Telekom Srbija televízió-, és rádióműsorok, valamint adatszolgáltatások közvetítésére veszi majd igénybe a keleti 23,5 fokú pozícióról rendelkezésre álló kapacitásokat.

 

A Telekom Srbija-val kötött kapacitás-megállapodás megerősíti a SES orbitális pozícióinak helyzetét, a piacon is elismert csapatunk szakértelmét és munkánk minőségét, amit a Telekom Srbija is nagyra értékel. A megállapodás fontos mérföldkövet jelent számunkra, mivel új orbitális pozícióról nem DTH (Direct-to-Home) szolgáltatásokhoz is biztosíthatunk kapacitást a Telekom Srbija számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy kibővül együttműködésünk és lehetőséget adhatunk magas színvonalú szolgáltatásaink révén a Telekom Srbija számára, üzletük bővítésére és fejlesztésére” – mondta Martin Ornass-Kubacki, a SES Kelet-Közép-Európáért felelős alelnöke és regionális vezérigazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09