D-Link cseregarancia

Ajándék biztonság három évre

forrás: Prím Online, 2013. május 29. 09:15

A professzionális hálózatok piacán is mind nagyobb jelenléttel rendelkező D-Link újabb lépést tett a felhasználói bizalom erősítésére: 2013 júniusától menedzselhető vállalati switcheihez az élettartam garancián felül 3 év D-Link Assist emelt szintű szolgáltatást is biztosít. Ezzel a vásárlást követő 3 éven belül bármikor 1 munkanapon belül a meghibásodott termékkel azonos típust kap a végfelhasználó.

Az üzleti hálózatok piacán minden órányi leállás pénzben mérhető: Már egy félmilliárd forintos éves árbevétel mellett is egynapi leállás költsége elérheti a kétmillió forintot. A D-Link ezért alkotta meg a D-Link Assist emelt szintű garanciaszolgáltatását, mely a távoli hibaelhárítás sikertelensége esetén azonnali csereeszköz biztosítását jelenti a végfelhasználó címére kiszállítva.

 

A D-Link most ezt a garanciaszolgáltatást következő munkanapi csereeszköz biztosításával 3 évre ingyenesen biztosítja a DGS-34xx L2, DGS-36xx L3, DXS-xx L3 menedzselető, DWS-3160 Unified Wireless és DGS-6600 Chassis switcheihez. A D-Link Assist Bronze szolgáltatás természetesen meghosszabbítható, sőt, magasabb szintű, akár ünnepnapokon is 4 órán belüli cserét biztosító csomagra is frissíthető.

 

A D-Link az elmúlt években piacvezetővé vált a web smart switchek hazai piacán, sőt, a belépő szintű, hozzáférési szintű menedzselhető switchek szegmensében is megvetette a lábát. A visszavonásig érvényes, de hosszú távra tervezett ajánlattal szeretnénk a magasabb szintű eszközöket igénylő végfelhasználók bizalmát elnyerni a D-Link eszközei és szolgáltatásai iránt.” – fejtette ki Ebinger Norbert az ingyenesen biztosított D-Link Assist szolgáltatás mellett szóló fő érvet.

 

A D-Link Assist szolgáltatás 3 szinten érhető el: a Bronze csomag következő munkanapi cserét, a Silver csomag munkanapokon, a Gold csomag minden nap 4 órán belüli cserét biztosít. Amennyiben egy D-Link üzleti termékhez a vásárló Assist szolgáltatáscsomagot kap vagy vásárol, az általa rendelt termékből Budapesten beraktározásra kerül még egy. Ez biztosítja, hogy akár Szenteste is 4 órán belül az ország legtávolabbi szegletébe odaérjen a csomag.

Kulcsszavak: garancia D-Link hálózat IT

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05