Új marketing menedzser a Szallas.hu-nál

forrás: Prím Online, 2013. június 6. 17:25

A Szallas.hu új marketing menedzsert választott Mészáros Judit (25) személyében. A Symbol Budapesttől érkező szakember a korábban az ügyvezető által irányított, de új elemekkel bővített marketing feladatkört veszi át az immár 8 országban jelen lévő szállásfoglaló portálnál.

A közel 12 ezer szállásadó partnerrel rendelkező Szallas.hu új marketing vezetőt nevezett ki Mészáros Judit (25) személyében. A terület irányítása az elmúlt fél évben – a korábbi marketing vezető távozása után – közvetlenül az ügyvezetői feladatkörbe tartozott. „Tavaly a Szallas.hu megduplázta forgalmát, ezért kiemelten fontos volt, hogy a korábban megüresedő marketing vezetői pozíció ismét betöltésre kerüljön. Dinamikus és kreatív személyiséget kerestünk és találtunk Judit személyében, aki azonosulni tud a Szallas.hu gondolkodásmódjával és képes megfelelni az online szállásfoglalási piac folyamatosan jelentkező kihívásainak” – mondta Varga Zoltán, a Szallas.hu ügyvezetője.


Az Eszterházy Károly Főiskola Gazdálkodási és menedzsment szakán diplomázó Mészáros Judit a Symbol Budapestnél kezdte pályafutását. A szakember a számos ismert programnak, többek közt a Showder Klubnak helyt adó szórakoztató komplexumban 2011-től már marketing menedzserként irányította a vendéglátóipari vállalat online és offline marketingkommunikációját.


A Szallas.hu-nál Mészáros Judit feladata lesz az ATL és BTL kampányok menedzselése, valamint a szállásadó helyekkel folytatott B2B kommunikáció erősítése. „Idén több nagyszabású projekten is dolgozunk, ezen felül fokozott figyelmet szeretnénk fordítani az egyre bővülő affiliate partnerprogramunkra, ezek irányítása szintén Judit feladatkörébe tartozik majd” – tette hozzá Varga Zoltán. A Szallas.hu jelenleg 8 országban 11 800 szálláshelyet kínál. Az oldalt havonta átlagosan 1, 5 millió látogató keresi fel, a szálláskeresők választását pedig több mint 100 ezer korábbi vendég értékelése segíti.
 

Kulcsszavak: CIO Szallas.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05