UNIT4 a pénzügyi teljesítmény-menedzsment szoftverek piacán

forrás: Business Online, 2013. június 8. 07:14

A UNIT4 stratégiai pénzügyi funkcionalitásokkal bővítette integrált Financial Performance Reporting, Consolidation és Cash Management, valamint ERP rendszereit. Az új rendszer komplex nagyvállalati követelményeknek is megfelel a pénzügyi riportolásban, elemzés-készítésben és a cashflow kezelésben. Tovább bővül a nemzetközi szintű termékkör.

 

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító globális UNIT4 bejelentette legátfogóbb pénzügyi teljesítménymenedzsment megoldáscsomagját, amely stratégiai szintű támogatást nyújt a nagyvállalatok és a komplex pénzügyi riporting-struktúrával rendelkező gazdálkodó szervezeteknek pénzügyi céljaik megvalósításában.

A UNIT4 Consolidation & Cash 5. verziója egy teljes mértékben integrálható és átfogó megoldás azon vállalatok számára, amelyeknek komplex, nagy volumenű pénzügyi adathalmazokat és tranzakciókat kell kezelniük. A fejlesztési munka során az adatérvényesítés, a folyamatkontroll és a pénzügyi adatok, valamint a cashflow jobb megértését szolgáló elemzéskészítés állt a középpontban. A termékcsomag tartalmaz egy pénzügyi jelentéskészítő (Financial Performance Reporting), egy konszolidációs (Consolidation) és egy készpénzmenedzsment (Cash Management) eszközt, valamint kétirányú integrálhatóságot biztosít a UNIT4 Agresso és UNIT4 Coda Financials rendszerekkel.

Az 5. verzió mérföldkőnek számító fejlesztés, mivel teljes funkcionalitást biztosít az olyan vállalati folyamatok támogatásához, mint az operatív pénzügyek, a jelentéskészítés, vagy a vállalatcsoportokon belüli pénzügyi részlegek együttműködése, amelyeknek rendszeres időközönként kell havi zárásokat és konszolidációt végezniük, kockázatelemzéseket kell készíteniük, monitorozniuk kell a vállalati teljesítményt a kitűzött célok tükrében és megbízható stratégiai döntéseket kell hozniuk.

„A Consolidation & Cash megoldás komoly vetélytárs a piac legnagyobb pénzügyi teljesítménymenedzsment szoftverszállítói számára, ám jóval kedvezményesebb áron érhető el és egyedülálló előnyöket biztosít a gyorsan változó üzleti környezetben működő vállalatok számára” – mondta Ton Dobbe, a UNIT4 termékekért és termékmarketingért felelős alelnöke. „Az operatív és tranzakciós adatok közötti szoros kapcsolat, amelynek révén magas szintű pénzügyi kulcsmutatók állíthatók elő - növelve ezáltal a pénzügyi átláthatóságot és auditálhatóságot -, nagyon fontos értéket képvisel a pénzügyi és gazdasági vezetők szemében, akik ragaszkodnak a legjobb gyakorlatokhoz és ténylegesen valós adatok alapján kívánnak üzleti döntéseket hozni. Várakozásaink szerint széleskörű nemzetközi érdeklődés övezi majd e megoldásunkat, mivel a vállalatok manapság igen komplex kihívásokkal terhelt üzleti környezetekben kénytelenek dolgozni. Ennek alapján a Skandináviából származó Consolidation & Cash megoldásunk az Egyesült Királyságban, a Benelux Államokban, az ázsiai-csendes-óceáni térségben, valamint Észak-Amerikában is teret hódít magának.”

 

Kulcsszavak: UNIT4

ERP ROVAT TOVÁBBI HÍREI

KKV ERP rendszerrel rukkolt elő az XAPT

Kimondottan a kis- és középvállalatokra szabott vállalatirányítási rendszerrel, a deep.erp-vel bővítette palettáját az XAPT annak érdekében, hogy tovább erősítse magyarországi jelenlétét.

2016. március 21. 15:18

„Változás paralízissel” küzdenek a vezető ERP rendszerek

Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti alkalmazások piacának gyorsan növekvő piacvezetője ma közzétette az Eval-Source (www.eval-source.com) stratégiai technológiai tanácsadó cég által végzett kutatást, bizonyítva, hogy a Unit4 az egyetlen a Top5 vezető ERP rendszer közül, amely lehetővé teszi az üzleti felhasználók számára a rendszer olyan szintű adaptálását, hogy az hűen tükrözze a változó üzleti körülményeket.

2016. február 2. 09:42

A Unit4 elérhetővé tette a Unit4 Financialst

A Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti alkalmazások piacának gyorsan növekvő vállalkozása, március végén bejelentette iparágvezető pénzügyi megoldásának legújabb verzióját, a korábban Coda néven ismert  Unit4 Financials-t.

2015. április 6. 18:21

2014-es XAPT eredmények

A Microsoft legnagyobb hazai Dynamics-partnere 18 százalékkal növelte magyarországi tevékenységéből származó árbevételét 2014-ben. A szolgáltatások területe ennél is nagyobb mértékben, 30 százalékkal bővült. A magyar növekedés továbbra is kiemelt figyelmet élvez az üzleti stratégiában.

2015. március 13. 15:01

Rekordmértékű SaaS bevétel emelkedés a UNIT4-nál

2014-ben rekord nagyságú növekedést érve el tovább nőtt a UNIT4 piaci részesedése. A cég globális stratégiai törekvései között elsődleges szerepet kap a termékfejlesztés felgyorsítása és az ügyfélszolgálat magas szintre emelése.

2015. január 18. 15:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50