A Telekom a Magyar Úszás Napjának főtámogatója

forrás: Prím Online, 2013. június 20. 08:52

A Telekom főtámogatója A Magyar Úszás Napjának, amelyre e hét végén, június 22-én kerül sor az ország számos városában a Magyar Úszó Szövetség szervezésében. A támogatás keretében a Telekom biztosítja A Magyar Úszás Napja központi eseményeinek kommunikációját is.

A Magyar Telekom Magyarország piacvezető infokommunikációs szolgáltatójaként és a hazai versenysport, tömegsport és utánpótlásbázis egyik legnagyobb támogatójaként elkötelezett az egészséges és fenntartható életmód mellett.

Főtámogatóként a Telekom biztosítja A Magyar Úszás Napja Balatonfüreden és Debrecenben sorra kerülő központi eseményeinek kommunikációját is, elsősorban a sportolókat és a nézőközönséget kiszolgáló távközlési és informatikai hálózatok, ingyenes wifi és kivetítők létesítésével és működtetésével.

A központi események közé tartozik a balatonfüredi öbölben megrendezésre kerülő LEN Nyíltvízi Úszó Európa Kupa 10 km-es maratoni versenye, és a Samsung Olimpiai Úszófesztivál, amelyen minden jelentkező indulhat a 2,5 km-es távon, valamint a nyíltvízi úszó országos bajnokság Debrecenben.

A Magyar Úszás Napja része az Európai Úszó Szövetség (LEN) European Aquatics Day nevű nemzetközi kezdeményezésének, amelynek keretében kontinensünk 51 országában rendezik meg az úszás és a vízisportok napját. A Magyar Úszás Napjának eseményeiről élő közvetítést ad a közszolgálati Magyar Televízió.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05