Divatos formavilágú audiorendszer a Sharp‪tól

Kütyü Magazin, 2013. június 27. 14:51

Új modellel bővült a Sharp audio termékkínálata a közelmúltban. A sztereó HiFi rendszer sokoldalú kompatibilitásával, különleges funkcióival és praktikus méretével népszerű lehet az otthonokban. 

A Sharp új DK-KP82PH audiorendszere vonzó alternatívát nyújt a dizájntudatos vásárlóknak és a legújabb Apple termékcsaládba tartozó készülékek tulajdonosainak, hiszen kompatibilis a második, harmadik és negyedik generációs iPad, valamint iPhone5 és iPod eszközökkel is. A rendszer zenét nemcsak CD-ről (a CD-meghajtót elcsúszó panelek mögé rejtették), hanem a készüléken található csatlakozóhoz kötött USB adattárolóról (MP3 és WMA formátumok) is lejátszik. Az 54.990 forintba kerülő készülék rendelkezik iPhone és iPod dokkolóval, az iPad-ek pedig USB porton keresztül köthetők össze a rendszerrel.

 

 

‪A beépített RDS funkciós FM/AM rádió összesen 40 rádióállomás tárolására képes, az ASPM funkció segítségével pedig egyszerűen kereshetők és tárolhatók az elérhető frekvenciák. A digitális erősítő (RMS 2 x 25 W) dinamikus hangzást biztosít, a magas és a mély hangokat kiemelő equalizer az X-Bass funkcióval kiegészülve kiváló hangminőséget nyújt.

 

Praktikus funkcióinak és kis méretének köszönhetően (csupán 475 x 191 x 83mm) a Sharp új HIFI rendszere a ház bármely pontján elhelyezhető: a nappaliban, a konyhában, vagy a teraszon, akár falra rögzítve is. A környezetbarát készülék energiafogyasztása rendkívül alacsony (0,4 W készenléti módban), beérkező jel hiányában pedig automatikusan kikapcsol.

 

 



 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15