A Toshiba bemutatta a Camileo X450-et, legújabb full HD videókameráját

forrás: Prím Online, 2013. július 9. 14:16

A Toshiba bejelentette legújabb kézi kamkorderét, a Camileo X450-et, amely az X sorozat többi tagjához hasonlóan Full HD felbontással rendelkezik, és az egyszerű, azonnali filmezéshez készült, valamint a kreatív felhasználók számára gyártott, félprofi eszközök közötti űrt tölti ki. Számos továbbfejlesztett funkciója révén még jobb minőségű házi videofelvétel készíthető.

Ötletesebb videók még jobb minőségben

 

„A közösségi média fejlődésével a felhasználók egyre több képi információt osztanak meg családjukkal és barátaikkal. Az elmúlt években az otthon készült videók száma ugrásszerűen emelkedett, így egyre több amatőr filmkészítő szeretné közönségét minél ötletesebb és jobb minőségű videóval elkápráztatni. Nekik és a hozzájuk hasonló felhasználóknak a Camileo X450 ideális választás” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. “Az X450 egy rendkívül kedvező árú, ugyanakkor egyszerűen használható, Full HD felbontású, speciális funkciókkal rendelkező kamkorder, mellyel a felhasználók ötletes, éles és stabil mozgóképeket rögzíthetnek” .

 

A lelkes filmkészítők támogatása

 

A Camileo X450-et a képminőséget javító funkciókon túl – a lelkes filmkészítők munkáját megkönnyítendő – számos további, ötletes videók készítésére használható funkcióval is ellátták. Az arckövetés funkcióval például a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a filmezett emberek a képen mindig láthatóak és élesek lesznek.

 

A beépített szoftver lehetővé teszi továbbá állóképek rögzítését videofelvétel közben is. A kamerával ezen kívül time-lapse videók is készíthetők. A nagy méretű, 7,62 cm-es (3 hüvelykes) érintőkijelzőn nehézség nélkül, útközben is megtekinthetők a korábban rögzített felvételek. Az intuitív menürendszer kezelése egyszerű, a beépített Cut’n’Save eszköz segítségével pedig a felvett videó azonnal szerkeszthető is. A mini-USB és mini-HDMI portok segítségével a kamera nagy kijelzőhöz vagy a szerkesztési munkák elvégzéséhez számítógéphez is csatlakoztatható. A szükséges kábeleket és tokot a csomag tartalmazza. 

Kulcsszavak: Full HD kamera videó Toshiba

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05