Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Telekom és a Mol

MTI Sajtóadatbank, 2013. július 16. 19:29

Stratégiai megállapodást írt alá kedden a Magyar Telekom és a Mol: az együttműködés az értékesítés, a kiskereskedelem, az energia-kiskereskedelem és az informatikai és távközlési szolgáltatások területeire összpontosít.

A két társaság kedden közös közleményben jelezte: a stratégiai dokumentum egyebek között szándéknyilatkozatot tartalmaz a különböző kis- és nagykereskedelmi szolgáltatások bővítéséről, és további kereskedelmi együttműködés lehetőségéről, valamint az informatikai és távközlési szolgáltatások területéről. Emellett a két vállalat megvizsgálja, hogyan tud a jövőben együttműködni a régiós piacokon - tájékoztattak.

A megállapodást a Magyar Telekom részéről Christopher Mattheisen vezérigazgató, míg a Mol részéről Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató írta alá.

A közleményben Hernádi Zsolt úgy fogalmazott: az együttműködés mindkét fél számára előnyös, egyúttal hozzájárulhat a magyar gazdaság bővüléséhez is, de legfőbb nyertesei mégis a két társaság ügyfelei lesznek.

Christopher Mattheisen szerint már most is számos lehetőséget látnak az együttműködésre, és biztosak abban, hogy a Mollal kötött stratégiai partnerségből további, közösen megvalósítható tervek is születnek.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05