Lezárult a szolgáltatásfejlesztési program az IT Services debreceni telephelyén

MTI Sajtóadatbank, 2013. augusztus 1. 08:07

Az IT Services Hungary debreceni szolgáltatóközpontjában hároméves szolgáltatás-, eszköz- és eljárásfejlesztési projekt zárult, 463 millió forint uniós támogatás felhasználásával.

A kutatás-fejlesztési programban összesen 155, a hazai felsőoktatásból érkezett szakember - doktoranduszok, diplomások és hallgatók - vett részt. A kutatások során a Deutsche Telekom számára végeztek információ- és kommunikációtechnológiai fejlesztéseket, valamint a hatékonyabb vállalati működés érdekében dolgoztak ki új módszertani megoldásokat - hangzott el a szerdai projektzárón.
 

A szakemberek létrehoztak egy központi adatszolgáltató eljárást, amely képes a vállalat telephelyein, öt épületben elhelyezkedő 3200 munkavállaló adatait egységesen kezelni. A fejlesztés a cégnél készülő valamennyi alkalmazás számára lehetővé teszi a különböző forrásokból eltérő formátumban érkező adatok rendszerbe foglalását és közös alkalmazását.
 

A kutatásból nyert adatok felhasználásával egy szoftvercsomag is készült, amely biztosítja az egyes munkafázisok zökkenőmentes megvalósulását, valamint a pontos, előírásoknak megfelelő munkavégzést.

 

Az IT Services Hungary Kft. a német T-Systems International magyar leányvállalata. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít. Az IT Services Hungary Budapesten, Debrecenben és Pécsen tart fenn telephelyet.
 

A T-Systems világszerte több mint 48 ezer munkavállalót foglalkoztat, 2011-ben közel 9,2 milliárd euró bevétele volt.

Kulcsszavak: IT Services Hungary

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50