Obama fellebbezett az iPhone betiltás ellen

Czipperer Dia, 2013. augusztus 5. 17:08

Az Apple és Samsung harc elég régre nyúlik vissza. A háború egyik pontja lezáródni látszott, csakhogy Obama "közbelépett".

Júniusban született az a döntés, miszerint az Apple megsértette a Samsung szabadalmi elveit, és a döntés értelmében több Apple készüléket is betiltottak az USA-ban (iPhone 4, 3GS, 3G, iPad, iPad 2 3G ).

 

 

Az amerikai elnöknek, Barack Obamának azonban volt lehetősége még 60 napig fellebbezni a Nemzetközi Kereskedelmi Bizottság (ITC) június 4-ei tilalma ellen. Sokan hitték már a végén, hogy nem teszi meg, ám a határidő lejárta előtt néhány órával úgy határozott, mégis megvétózza. Azt elismerte, hogy a szabadalomsértés megtörtént, ám a büntetésezen részét indokolatlannak tartja, hiszen az utolsó tilalom alatt álló készülék is 2 évvel ezelőtt jelent meg.

 

Forrás: Forbes.com

Kulcsszavak: Apple iPhone iPad tilalom USA

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50