ARworks applikációk Augmented Reality jegyében

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 10. 14:21

Az ARworks új okostelefonos alkalmazásokkal rukkolt elő, melyek az Augmented Reality technológiájára épülnek.

Ma már akár applikációkba is integrálható a 3D, animált vagy 360 fokos videós megoldások, ami nem elhanyagolható, hiszen a vizuális megoldásoknak ma már egyre nagyobb szerep jut a gyorsaság miatt. Az ARworks néhány megoldása, applikációja kifejezetten ezekre a területekre fókuszál.

 

 

360 fokos LGT koncert

Az LGT alsóörsi koncertjéről készítettünk különleges 360 fokos video felvételt, amely - a világon egyedülálló módon - hamarosan okostelefonos alkalmazásba építve is elérhetővé válik a széles publikumnak. Az appot elindítva a koncerten, a színpadon találjuk magunkat - körbenézve, az okostelefont, a tabletet magunk körül forgatva látjuk, ahogy az együttes tagjai körülöttünk zenélnek.

3D Kifestő a SPAR részére

A 3D Kifestő app segítségével 4 Magyarországon is honos állatot - hiúz, szalamandra, fácán és pillangó - lehet saját ízlésünkre színezni, majd az app-ba épített számos animációt megtekintve különleges koreográfiákra bírni. Az app iPhone változatának különlegessége - és ez a világon ismereteink szerint egyedülálló - hogy az élő kameraképen látható 3 dimenziós animált állattal nemcsak közös fotót de videót is lehet készíteni.

 

Audi A3 Hong Kong - Virtuális szalon

A szingapúri Audi A3 bevezetésére készített applikáció sikereit látva a hongkongi Audi megbízott minket az app adaptálásával. A helyi tartalmak (hongkongi panorámaképek, bevezető kampány információk) mellett a szalon és az autó kinézetét finomítottuk. A fények és a csillogások tökéletetesítésével valódi autószalon hatást tudunk elérni, így az autó szinte életre kel, és fotórealisztikusan jelenik meg előttünk.

 

Thai színpadi AR show

Az egyik legnagyobb Thai tv műsorgyártó cég, a Pasangyasorn 5 új produkciót indít az ősz folyamán - ezek egyikét, a PinKeaw című animációs filmet az általunk készített Augmented Reality megoldással mutatták be az elmúlt hetekben a bangkoki Grand Mercure szállodában. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05