Hazánkban is teljes körűvé vált a Canon CPS szerviz

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 10. 14:58

A profi fotósok szervize a Canon Professional Services (CPS), amely hazánkban is elérhetővé vált. A Canon modelleket használó profi fotósok és videósok már itthon is folyamatos támogatást kaphatnak a CPS révén.

Bekerülni a profik közé azonban nem olyan egyszerű, a CPS tagság szigorú feltételekhez kötött: arany, ezüst és platina, valamint egy, a professzionális videósok számára elérhető fokozata van, melyekre a felhasználók Canon eszközeik alapján regisztrálhatnak. A regisztrációhoz a lakcímre és e-mail címre van szükség, valamint a modellek pontos nevére, sorozatszámára, illetve a vásárlás dátumára, helyére és – amennyiben ez az információ is a rendelkezésre áll – a kereskedés nevére.

 

 

A regisztrációt követően a felhasználók automatikusan CPS azonosítót és induló csomagot kapnak. Ez többek között tartalmaz egy CPS tagsági kártyát, a Canon Europe által kezelt e-mail fiókot, valamint a tagok jogosultak lesznek a telefonon vagy e-mailen keresztüli támogatásra. A Canon a tagok számára a CPN magazint és hírleveleket is rendszeresen elküldi, melyekből értesülhetnek a helyi aktivitásokról, a technikai újdonságokról és megoldásokról.

 

A tagsággal együtt járó szervizszolgáltatás és kölcsönzés már Magyarországon is elérhető. Magyarországon CPS tagsággal rendelkezők számára a Camera Kft. nyújt teljes körű szervizszolgáltatást.  A Camera Kft. szakképzett munkatársai a mai naptól várják a régi és az új CPS tagokat egyaránt.

 

A CPS szolgáltatással párhuzamosan a professzionális termékek értékesítésére és a professzionális felhasználók szakmai kiszolgálására új rendszert vezetett be a Canon. Az európai struktúrával harmonizálva Magyarországon is csak a Canonnal szerződést kötött PRO Partnerek értékesíthetik a Canon professzionális termékeit. Jelenleg három szerződött partner van Magyarországon, ahol a felhasználók professzionális minőségű szakmai támogatást és kiszolgálást kapnak. A három PRO partner és elérhetőségeik az alábbiak:

 

· Camera Kft.

1085 Budapest Somogyi Béla u. 19.

Tel: 266-8085

www.camerakft.hu

 

· Fotoplus Kft.

7622 Pécs Bajcsy-Zsilinszky. u. 11., Árkád Üzletközpont

Tel: 72/523-105

www.fotoplus.hu

 

· Penna Media Kft.

Budapest, Törökvész u. 95-97/D

Tel: 325 8772

http://penna-poor.hu/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05