Új kirendeltséggel bővül a Konica Minolta Magyarország

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 16. 13:35

Ez év második felében Kecskeméten nyitja meg új kirendeltségének kapuit a Konica Minolta. Az irodatechnikai és nyomdaipari piacon meghatározó szerepet betöltő vállalat célja, hogy tovább erősítse magyarországi piaci pozícióját, valamint korszerű IT megoldásaival kielégítse a vevők komplexebb igényeit.

Az új telephely nyitásával párhuzamosan a Konica Minolta megállapodást írt alá a kecskeméti székhelyű MEDI-PRINT Nyomdatechnikai és Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasággal (Medi-Print), amelynek értelmében a Konica Minolta Magyarország veszi át a Medi-Print nyomtató és másológép értékesítés és szerviz üzletágát, annak ügyfélállományának kiszolgálását néhány kivétellel.

 



A megállapodást követően a Konica Minolta Magyarország szolgálja ki a Medi-Print ügyfélállományát, illetve alkalmazza a tevékenység ellátásához szükséges személyi állományát. A megállapodás tökéletesen beilleszthető a Konica Minolta Magyarország növekedési stratégiájába, melynek kitűzött célja olyan megoldások és szolgáltatások szállítása, amelyek optimalizálják a dokumentumkezelési folyamatokat és csökkentik a költségeket, fenntartva a Konica Minolta meghatározó szerepét az A3 és A4 irodai szegmensben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50