MNV-NISZ együttműködés

Czipperer Dia, 2013. szeptember 19. 14:31

Megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ Zrt.), annak érdekében, hogy szakértői tevékenységüket erősítsék, és biztosítsák a magasabb színvonnalú feladatellátást.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. közötti együttműködési megállapodás célja a szakértői tevékenység és a tudástranszfer megerősítése. A felek vállalják, hogy értesítik egymást szakmai kiadványaikról, publikációikról, kutatási eredményeikről és szakmai-tudományos rendezvényeikről. Népszerűsítik egymás szakmai-tudományos kezdeményezéseit, és hozzájárulnak ahhoz, hogy logóik, megjelöléseik, felhívásaik megjelenhessenek egymás folyóirataiban és kiadványaiban.  

 

A megállapodás keretében kerül sor az Országleltár Portál üzemeltetésével kapcsolatos összes a NISZ Zrt.-t érintő feladat meghatározására, köztük a portál elindítására.

 

A szakmai kapcsolatok és a tudástranszfer erősítése érdekében a NISZ Zrt. workshop-ot tart az MNV Zrt. Üzletfejlesztési, Projektmenedzsment és Informatikai Igazgatóság munkatársai számára az MNV Zrt. által alkalmazott Poseidon iratkezelő rendszer IT üzemeltetési kérdéseivel kapcsolatban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05