Webanalitikával és méréssel foglalkozik a HWSW új képzése

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 19. 22:05

A HWSW az ITFactory-val együttműködve újabb gyakorlatorientált képzéssorozatot indít, ezúttal a modern web legnagyobb kihívásának számító webanalitika és mérés témában.

A HWSW és az ITFactory közös szervezésében ismét szakértői képzés indul, ezúttal a mobilos és webes piac igényeire szabva. Aki azt gondolja, hogy ha bemásol egy mérőkódot a weboldalába és megszámolja a látogatókat, akkor mindent tud róluk, téved. A weblapunkból kinyerhető adatok okos és eredményes használata a modern web egyik legnagyobb kihívása.

 

Az App! Webanalitika és mérés képzés összeszedte a piacon elérhető szakértők legjavát, felrajzolva a méréssel, elemzéssel kapcsolatos témakörök teljes palettáját. A tananyag kereteit Kis Ervin Egon, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért elnöke, e-kereskedelmi tanácsadó adja meg, de az előadók között lesz Bánóczy Zoltán (AALL), Vadász Illés (Google), Palocsay Géza (Árukereső.hu) és Buri Zoltán (Gemius) is.

 

Az október 1-jén induló képzés formája webinárium, vagyis az előadások élőben követhetőek, a felületen kérdések is feltehetőek - ettől függetlenül korlátozott számban tantermi helyekre is lehet jelentkezni. A tizenhárom alkalom közel 40 órás programjáról az ITFactory oldalán olvashatnak részletesen az érdeklődők, és ugyanitt regisztrálhatnak rá.

 

Az App! konferencia- és képzéssorozatot a HWSW 2011-ben hívta életre. Az informatikai rendezvénysorozat eseményein az elmúlt egy évben több mint 900 szakember vett részt. A rendezvénysorozat képzésein a HWSW szakmai partnere az ITFactory.

 

Bővebb információ


 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09