Ma este elérhető lesz az iPhone 5S és 5C a Vodafone-nál

A belvárosi Vodafone üzletbe már este megérkezik

forrás: Prím Online, 2013. október 24. 16:01

A Vodafone belvárosi üzletében már ma este kapható lesz az iPhone 5S és 5C készülék, holnap viszont minden Vodafone márkaboltban megkezdődik a telefonok értékesítése.

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel a Vodafone Belváros (Bp. V. kerület Deák Ferenc utca 19.) üzletében már ma este 19 órától várják az érdeklődőket. Itt még csütörtök este lehetőség lesz az előzetes szerződéskötésre, hogy a leggyorsabbak akár már néhány perccel az értékesítés kezdete után, vagyis pénteken 0 órától már használatba is vehessék új iPhone-jukat.

 

Az új iPhone okostelefonokat a Vodafone a korlátlan beszélgetést és SMS küldést kínáló Go+ és Red szolgáltatás csomagokkal, a kisebb Go előfizetéssel és feltöltőkártyás konstrukcióban is értékesíti.  

 

A rendkívül vékony, elegáns iPhone 5S az eddigi legmodernebb iPhone. Kívül-belül professzionális: 4 hüvelykes retina kijelzővel és olyan fejlett technológiákkal, mint a Touch ID ujjlenyomat-olvasó, az A7 processzor, a True Tone vakuval felszerelt új, 8 megapixeles iSight kamera, az ultragyors vezeték nélküli kapcsolat, vagy az iOS rendszer legjelentősebb frissítése, az iOS7.

 

 

Az iPhone 5C-t színpompás külseje és bámulatos technikája teszi tökéletessé. A 4 hüvelykes retina kijelző, a villámgyors A6 processzor, az iSight és FaceTime HD kamera, az ultragyors vezeték nélküli kapcsolat, hosszú akkumulátor-üzemidő és természetesen szintén iOS7, valamint a True Tone vakuval felszerelt új, 8 megapixeles iSight kamera tartozik a legfőbb erősségek közé.

 

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05