Mától elérhetők a Telekom új, korlátlan Next csomagjai

forrás: Prím Online, 2013. október 25. 14:37

A Magyar Telekomnál mától elérhetők a korlátlan beszélgetést és SMS-eket, továbbá 4G-s mobilinternetet és készülékkínálatot tartalmazó új Next M, Next S és Next XL Aranytárskártya díjcsomagok. A lakossági felhasználók így azonnal élvezhetik az új korlátlan díjcsomagok előnyeit. Az üzleti ügyfeleknek kínált új Next Business M díjcsomag pedig már október 18-ától igénybe vehető.

A Telekom mint egyedüli integrált, mobil és vezetékes termékkínálattal rendelkező szolgáltató kiemelt havidíj-kedvezményt kínál hűséges ügyfelei részére a Next díjcsomagokhoz. A mobil vagy vezetékes szolgáltatással és arany vagy platina kedvezménnyel rendelkező ügyfelek Next Aranytárskártya előfizetést vehetnek igénybe, akár 5000 Ft havi díjkedvezménnyel.
A Telekom által kínált egyedülálló ügyfélélményt tovább fokozza az ország legnagyobb, ma már a lakosság közel 40%-ára kiterjedő 4G lefedettsége.

 

A lakossági ügyfelek részére kínált Next S, Next M és Next XL Aranytárskártya intergált ajánlatokhoz a 4G-képes okostelefonok széles választéka is megvásárolható kedvező feltételek mellett. Az ügyfelek már 6 gyártó 30 különböző 4G-s készülékéből választhatnak, amilyen például a Samsung Galaxy S4 Zoom, a Samsung Galaxy Express, a Nokia Lumia 820 és a Sony Xperia Z. Ezekhez társulnak a Magyarországon és a Telekom kínálatában mától forgalomba kerülő új Apple iPhone 5s és iPhone 5c készülékek.

 

Az új Next S díjcsomaggal a felhasználók az ország legnagyobb, több mint 5 milliós ügyfélkörével beszélhetnek és SMS-ezhetnek hálózaton belül korlátlanul. Emellett a díjcsomag 500 MB mobilinternetezést és bármely belföldi alapdíjas irányban lebeszélhető 160 percet is tartalmaz. A Next S készülékkel 7990 Ft havi díjért, Aranytárskártya előfizetéssel pedig már havi 5490 Ft-ért vehető igénybe, két év tarifahűséggel. A Next S készülékvásárlás nélkül is igénybe vehető 6490Ft havi díjért, szintén két év tarifahűséggel.

 

Az új Next M díjcsomag korlátlan belföldi hívásokat és SMS-eket tartalmaz minden alapdíjas irányban, emellett 500 MB mobilinternetezést is magában foglal. Készülékvásárlással a Next M havi díja 14 990 Ft, Aranytárskártya előfizetéssel pedig 9990 Ft, két év tarifahűséggel. A Next M díjcsomag készülékvásárlás nélkül is igénybe vehető 10 990 Ft havi díjért, szintén két év tarifahűséggel.

 

Az új Next XL Aranytárskártya díjcsomaggal a Telekom kiemelkedő, 3 GB adatmennyiséget kínál a mobilinternetezőknek a korlátlan belföldi hívások és SMS-ek mellett, 15 990 Ft havi díjért, két év tarifahűséggel. A díjcsomag további előnye, hogy a benne foglalt 3GB adatot az ügyfelek tetszőlegesen megoszthatják két eszköz között a DuoNet SIM kártyával, így egyszerre két eszközön mobilinternetezhetnek egy előfizetéssel.

 

Az üzleti ügyfelek részére kínált új Next Business M üzleti mobildíjcsomaggal már 9900 Ft havi díjért elérhető a felhasználóknak a korlátlan belföldi beszélgetés és SMS-ezés minden alapdíjas irányban, valamint 500 MB mobilinternetes adatforgalom több Next Business M előfizetés egyidejű igénybevétele esetén a 4. és az azt követő SIM kártyákra előfizetésenként. Emellett csoporton belüli 0 Ft-os híváskedvezményt biztosítunk üzleti ügyfeleinknek külön havi díj nélkül, és a készülékes ajánlattal akár 0 Ft-ért 4G-képes csúcstelefont is.


A Next Business díjcsomagokhoz kínált többlet szolgáltatás a második, Tandem SIM kártya, amellyel 508 Ft havi díjért mobiltelefonon és táblagépen vagy notebookon egyszerre lehet internetezni a díjcsomagban foglalt adatforgalmat felhasználva. A Next Business üzleti díjcsomagok 2 éves hűségidővel és kisvállalkozói keretszerződéssel vehetők igénybe.

 

Az új Next ajánlatok 2013. december 31-ig vásárolhatók meg, azonban az ügyfelek ezt követően is változatlan feltételekkel vehetik igénybe a díjcsomagokat az előfizetői szerződésükben foglaltak szerint. A díjcsomagokra és a kapcsolódó készülékkínálatra vonatkozó részletes és teljes körű feltételek elérhetők a Telekom vállalati weboldalán (www.telekom.hu), a 1412-es lakossági és a 1435-ös üzleti ügyfélszolgálati telefonszámon, valamint a Telekom üzletekben.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05