Története legnagyobb átalakulására készül a Vatera

forrás: Prím Online, 2013. október 28. 16:03

Története legnagyobb átalakulásán megy keresztül a legnépszerűbb hazai online aukciós oldal: az Allegro Group által üzemeltetett Vatera felülete kívül-belül megújul. Az új oldal béta verziója 2013. október 23. óta elérhető. Egy ideig a régi oldal, a megszokott vatera.hu, az új kezelői felület pedig a beta.vatera.hu címen párhuzamosan működik majd. A végleges átállás 2014 év elején várható. 

A béta Vatera oldal határozatlan ideig ingyenes feltöltéssel várja az eladókat, változatlan jutalék mellett. Akik még nem regisztráltak a Vaterán, a jövőben már csak a béta oldalon tehetik meg, és feltöltéseiket is itt intézhetik. A béta oldal indulását megelőzően regisztrált felhasználókat egy ideig párhuzamosan mind a régi, mind pedig az új oldal várja. A vásárlók számára pedig a közeljövőben a Vatera kellemes meglepetéseket tartogat, melyek hozzájárulnak a még biztonságosabb vásárláshoz.

Az új, béta oldallal kapcsolatban a tesztidőszak alatt a Vatera a felhasználók visszajelzéseit is várja, amelyek alapján folyamatosan továbbfejleszti, és új funkciókkal látja majd el az új felületet. Mivel tesztüzemről van szó, ezért előfordulhat, hogy a béta Vatera nem minden esetben lesz elérhető. Ennek részleteiről a Vatera regisztrált felhasználóit blogjában, és minden elérhető saját felületén tájékoztatja. Mindezekkel együtt a felhasználók a jövőben egy sokkal letisztultabb, átláthatóbb és biztonságosabb oldalon vaterázhatnak.

„Az új portál kidolgozásán már hónapok óta dolgoznak a fejlesztők. Célunk, hogy letisztultabb, átláthatóbb és biztonságosabb felületet kínáljunk a felhasználóknak, amelynek előnyeit a régi vaterázók is hamar felfedezik és kihasználják. A kényelmesebb böngészésnek köszönhetően a felhasználók könnyebben megtalálhatják, amit keresnek és tulajdonképpen egy régi ismerőssel találkozhatnak, csak új köntösben, kicsit fiatalosabban” – számolt be a megújulás részleteiről Szanitter Áron, az Allegro Group HU Kft. piacterek üzletág vezetője.


 

Kulcsszavak: Vatera aukció

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09