A Sixt Chile felé terjeszkedik

forrás: Prím Online, 2013. november 10. 07:44

Világszintű terjeszkedési stratégiáját a Sixt Del-Amerika felé orientálta és Chilében megnyitotta első állomását. Több mint 100 vendég tette tiszteletét (újságírók, utazásszervezők és üzleti ügyfelek) az iroda megnyitó ceremóniáján a fővárosban, Santiago de Chile-ben. A Sixt franchise partnerként van jelen a dél-amerikai országban.

A chilei piacra történő belépéssel a vállalat nyomatékosította növekedési törekvéseit a régióban, Dél-Amerika egyik legerősebb és legfontosabb gazdaságában, ahol magas igény mutatkozott a prémium termékek és szolgáltatások iránt. Az olyan termékek és szolgáltatások, mint a Sixté is, a chilei autóbérlési piacon ez idáig nem kaptak megfelelő hangsúlyt.


Juan Carlos Castillo, a chilei Sixt ügyvezetője: „Célunk, hogy innovációval és szenvedéllyel legyünk jelen a piacon, feledhetetlen bérleti élményt nyújtva ügyfeleinknek, valamint hogy kiemelkedjünk a többi szolgáltató közül szolgáltatásaink és flottánk minőségével. „


Prémium szolgáltatás – az európai ügyfelek számára is
Chilében a Sixt exkluzív gépjármű flottát állít hadba, mely tartalmazza a méltán népszerű BMW márkát is. A prémium szegmens folyamatosan bővítésre kerül az országban más gépjármű márkák bevonásával. A chilei Sixt ügyfelek, ahogyan a világ többi tájáról Chilébe érkezők is, versenyképes árakon részesülhetnek prémium kiszolgálásban. A különféle bónusz programokban résztvevő ügyfelek is nyugodtan utazhatnak a dél-amerikai országba, mivel az összes kedvezmény program nyújtotta előnyt, valamint természetesen a Sixt ügyfélkártyáit is tudják használni Chilében.


A következő hetekben a Sixt egy második városi irodát is nyit Las Condesben, valamint transzfer szolgáltatást is nyújt Santiago de Chile repülőterén. Az elkövetkező években tervben van új irodák megnyitása is üzletileg és turisztikailag fontos helyszíneken, úgy, mint Vina del Mar, Valpariso és Puerto Montt.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05