Megérkezett Windows Phone-ra a Vine

Czipperer Dia, 2013. november 13. 12:49

Nagyjából egy hónapja, a Nokia Worldön jelentették be hivatalosan, hogy több alkalmazás mellett a Vine is elérhető lesz Windows Phone operációs rendszerre. Már elérhető és letölthető az applikáció.

Mostantól a WP userek is készíthetnek 6 másodperces videókat, hiszen az iOS és Android platform mellé becsatlakozott a Windows Phone is. A WP-s változatban több különbséget is találunk.

 

Az egyik ilyen, hogy az alkalmazás kihasználja az élő csempéket, ahol a program értesítéseket tud küldeni az új tartalmakról, ahol beállíthatjuk, kiktől kapjunk ilyen értésítéseket. Emellett a kameraalkalmazások közé is bekerül a program.

 

 

A korábbi Vine újdonságok, melyekről mi is beszámoltunk, Windows Phone-on is elérhetők lesznek. Augusztusban a Vine már 40 millió felhasználónál tartott, amelyek száma a WP userekkel együtt tovább gyarapodik majd.

 

Nem a Vine az egyetlen népszerű alkalmazás, amely Windows Phone-on  is kitapossa magának az utat: miután elterjedt a hír, hogy a vine-nak mik a tervei, a Path, Flipboard és az Instagram is csatlakozott.

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Windows Phone Vine

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50