Megújul a Telenor

forrás: Prím Online, 2013. november 13. 15:23

A magyar mobilszolgáltató Telenor kívül-belül megújul: az arculat mellé új szolgáltatások is párosulnak, melyeket számos akció fűszerez. Novembertől új arculattal, márkaüzenettel és tarifacsomagokkal igyekszik a modern, fiatal fogyasztók elvárásainak megfelelni.

A megújuló márka közel húsz éves magyarországi története során nagy utat tett meg. Az eredetileg Pannon GSM néven induló mobiltársaság, amelynek fő profilja 17 éven át a családok kiszolgálása volt, 2010-ben nevét Telenorra változtatta. A vállalat két éve a Hipernet debütálásával nyitott a fiatalabb generációk felé, hiszen a mobilkommunikációs iparágban a hangsúly egyre inkább a digitális szolgáltatásokra helyeződik át, amelynek elsődleges célcsoportját a fiatalok jelentik. A velük való kommunikáció most új márkaüzenettel és friss arculati elemekkel folytatódik.

 

„A felfedezés szabadsága”: ez a megújult márka új üzenete. Az arculat központi eleme egy, a Telenort szimbolizáló kék ajtó, amelyen átlépve a felfedezések világa tárul fel, tele új élményekkel és lehetőségekkel. A felfedezésre váró világot kék sziluettek szimbolizálják, amelyhez a televíziós spotokban dinamikus zene párosul.

 

„Nem véletlenül az ajtót választottuk az új arculat központi elemévé, hiszen a mobilkommunikáció és a legújabb digitális eszközök valóban új kapukat nyitnak a felhasználók számára. A Telenor új világában a felfedezés szabadságát az ország leggyorsabb 4G hálózata, a Hipernet 4G mellett a megújult korlátlan tarifáink és új szolgáltatásaink biztosítják az újdonságokra nyitott előfizetőink számára” – mondta el Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese.

 

A Telenor megújuló korlátlan tarifacsaládjában minden dinamikus, napjaink technikai vívmányait többé vagy kevésbé aktívan használó fogyasztó megtalálhatja a számára legideálisabb megoldást, így szabadon, kötöttségek nélkül, gondtalanul fedezheti fel az őt leginkább érdeklő tartalmakat. Az All-In tarifacsalád minden tagja tartalmaz belföldi adatforgalmat, az All-In L és XL tarifacsomagra előfizető ügyfelek pedig a Hipernet 4G-hálózat nyújtotta világszínvonalú sebességet is kihasználhatják. A tarifákról bővebben itt lehet tájékozódni.

 

Az új tarifákhoz új havi- és egyszeri díjas adatcsomagok is igénybe vehetők. A Hipernet 4G elérést biztosító adatcsomagok már 1490 forinttól, míg az egyszeri adatjegyek már 990 forinttól elérhetők. Akik egy másik mobileszközükön, például a táblagépükön is szeretnék felhasználni a rendelkezésükre álló adatkeretet, azok ezt a kedvező havidíjú adatmegosztó SIM-mel tehetik meg.

 

Az aktuális akcióban pedig most megújult kínálatból választhatnak készüléket az előfizetők 70%-os kedvezménnyel, készülékenként egy meghatározott tarifacsomag-kategóriába tartozó tarifacsomagra vállalt 2 év tarifahűség esetén.


 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05