ROG Nomad: ASUS hátizsák utazó játékosoknak

forrás: Prím Online, 2014. február 4. 11:10

Az ASUS bejelentette a sokat utazó játékosoknak tervezett ROG Nomad hátizsákot. A könnyű, strapabíró és elegáns Nomad 17 hüvelykes noteszgépek szállításához készült, és olyan belső felfüggesztéssel rendelkezik, amely biztonságot nyújt az értékes szállítmány számára útközben. A vastagon kipárnázott vállhevederrel a nehéz terhek is kényelmesen szállíthatók, ráadásul mind a vállrész, mind a hátfelület párnái jó szellőzéssel szolgálják a felhasználó kényelmét.

Biztonságos hely


A belső felfüggesztés és párnázás úgy van kialakítva, hogy utazás közben is gondoskodjon az akár 17 hüvelykes noteszgép biztonságáról. A ROG csapata azonban nem csak a noteszgépre gondolt, hanem testre szabott tárolórekeszeket alakított ki az összes többi gamer hardver számára is. A hátizsákban van egy akasztóhorog kifejezetten az olyan headseteknek, mint a ROG Orion vagy Vulcan, és külön zsebek várják a billentyűzetet, egeret, kamerát, adaptereket és a vezetékeket. A médiazseb olyan könnyen elérhető, hogy útközben sem kell kotorászni a számváltáshoz, a lecsatolható karabiner pedig gondoskodik arról, hogy  kulcsai is biztonságban legyenek, ameddig haza nem ér. Az ergonomikus belső kialakítás révén minden tárgynak megvan a helye, így könnyen elérhető, és a súlyeloszlás is jobb.



Minőség és tartósság


A zsák könnyű, strapabíró és vízálló 1680D nejlon anyaga segít az értékes szállítmány védelmében és szárazon tartásában.  Nyolc literes kapacitásával, sok rekeszével és tesztelt 30 kilós teherbírásával valóban képes az összes hardvereszközt elnyelni!
A minőség biztosításához a ROG csapata minden hevedert és fogót 1000, illetve 2000 ciklusú húzótesztekkel vizsgált, a cipzáraknak pedig 3000 használatot kellett kiállniuk.



Letagadhatatlanul ROG - kívül és belül


A Nomad formai elemei egy gladiátorsisakot, az erő és a tiszteletreméltóság jelképét idézik, míg a ROG eltéveszthetetlen vörös és fekete színei a játékos eredetre reflektálnak. A Nomad név az utazóra és egy rónin-szerű harcosra utal, a szögletes forma pedig azokra a G sorozatú, játékhoz optimalizált noteszgépekre hajaz, amelyeket általában szállítani fognak benne.

 




ELÉRHETŐSÉG ÉS ÁRAK


A ROG Nomad hátizsákok hazánkban is elérhetővé vált, az érdeklődők az ASUS Shop weboldalán találhatják meg az újdonságot: http://shop.asus.com/
A Nomad hátizsák bruttó ajánlott fogyasztói 32 900 Ft.
 

Kulcsszavak: ASUS Asus játék

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05