Kilép a nemzetközi piacra a Noreg kártyamenedzsment megoldása

forrás: Prím Online, 2014. február 5. 13:16

A Noreg MARGARÉTA kártyamenedzsment rendszerét vezeti be a világ 39 országában közel 4000 embert foglalkoztató Euronet. A Noreg február végéig integrálja megoldását az elektronikus fizetéssel foglalkozó vállalat meglévő rendszereihez.

Az Euronet Worldwide 1100 munkatársa márciusban veszi használatba a tanúsítványok és smart kártyák egységes kezelését egyszerűen, könnyen menedzselhetően és maximális biztonsággal megvalósító új rendszert. A megoldás bevezetése azért vált szükségessé, mert a smart kártyák kiosztása és az azokhoz tartozó tanúsítványok kezelése korábban manuálisan történt, amely jelentős erőforrásokat igényelt.

„Olyan megoldást kerestünk, amely költséghatékony, rugalmas, igény szerint módosítható, megfelel a szigorú biztonsági követelményeknek és a lehető legkönnyebben illeszthető a meglévő informatikai infrastruktúránkba. A Noreg megoldása támogatja a jelenleg meglévő tanúsítvány kiadó megoldásunkat, ráadásul a felület és a teljes adminisztráció elérhető angol nyelven is, így a világ több országában is tudjuk használni, akár helyi támogató szervezet nélkül”
– mondta Valádi Zoltán, az Euronet Worldwide EFT Security managere.

A MARGARÉTA bevezetésével egyszerűbb lesz a több tanúsítvánnyal rendelkező felhasználók kártyáinak megújítása is, hiszen a jövőben ez egyetlen lépésben, integrált folyamatként valósul meg, míg korábban minden tanúsítványon külön lépést igényelt. További nagy előny, hogy a megújítást a felhasználó a saját számítógépéről egy webes önkiszolgáló felületen végezheti, nem szükséges hozzá operátori közreműködés.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05