A Fuji Xerox elindította SkyDesk Projects alkalmazását

forrás: Prím Online, 2014. február 24. 16:07

A FujiXerox elindította üzleti projektmenedzsmentet támogató alkalmazását, a SkyDesk Projectset, mely hatékony kommunikációt és szervezést biztosít a vállalati munkacsoportok számára.

A Fuji Xerox felhő-alapú, az üzleti projektmenedzsmentet támogató alkalmazást mutatott be a napokban. A SkyDesk Projects felületet biztosít a munkacsoportokban dolgozó tagok közötti párbeszédhez, a feladatok kiosztásához és menedzseléséhez, a találkozók szervezéséhez, a közösségi fájl megosztáshoz, valamint a hatékony, személyre szabott információk áramlásához.

 

 

Az alkalmazás alapfunkciói közé tartozik a projektek központi irányítása, a fájlok megosztása, illetve a felhasználó szintű információszűrés. Továbbá a csoport tagjai ezen a felületen láthatják a teljes projekt helyzetét, információt szerezve a jövőbeli feladatokról, a lehetséges késésekről, nyomon követhetik a feladatok státuszát, illetve azok mérföldköveit.

 

A SkyDesk Projects Premium csomagjában található meg a Bug Tracker. Ezzel a felhasználók regisztrálhatják a hibákat és ellenőrizhetik azok státuszát. Emellett a más rendszerekben kezelt információkat exportálhatják, és könnyedén be is olvashatják. A csoportos chatelés és timesheet rendszer szintén a prémium kategória része. Utóbbival a felhasználók nyomon követhetik az időráfordításukat, és napi, heti szintű bontásban értékelhetik az elvégzett feladataikat. Mindezeken túl a SkyDesk Projects összekapcsolható a Dropboxszal is, így az alkalmazás az ott elhelyezett fájlokat is képes kezelni.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05