ITware a MWC-n: mobilalkalmazást készíthetünk 15 perc alatt

forrás: Prím Online, 2014. március 11. 10:34

APPaware olyan webes okostelefon-alkalmazás szerkesztő, amely lehetőséget biztosít arra, hogy bárki létrehozza saját mobil alkalmazásait. Nem kell hozzá programozói tudás, csak alapszintű számítógépes felhasználói ismeret. A szerkesztési folyamat annyira egyszerű, mint egy üzleti prezentáció elkészítése.

Idén 10. alkalommal vett részt az ITware a mobil iparág legjelentősebb eseményén, a február végi Mobile World Congress (MWC2014) szakkiállításon, Barcelonában, ahol bemutatta több mint 70 ország 500 érdeklődőjének a mobilalkalmazás fejlesztés nemzetközi piacán is egyedülálló újdonságát, az APPaware-t.



Az APPaware nem más, mint mobilalkalmazások fejlesztését gyorsító app szerkesztő: olyan webes WYSIWYG felületen menedzselhető multiplatform (iOS, Android) keretrendszer, mely lehetővé teszi, hogy grafikus felületen üzleti mobil alkalmazásokat hozzunk létre, programozói tudás nélkül, saját elképzelésünk szerint vagy tematikus sablonok közül választva. A felhasználó egyetlen sor kód írása nélkül készítheti el saját alkalmazásait.



A barcelonai kiállításon az APPaware bemutatókat nagy érdeklődéssel nézték a látogatók, akár a Silicon Valley-ből, akár Tanzániából vagy Japánból érkeztek. A Happy Wedding alkalmazás a japán piacon jelenik meg heteken belül. A Wolfsburg focicsapatáról készült appot pedig német partnerük a Cebit-en is bemutatja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09