Elindult az első hazai közösségi álláskereső alkalmazás

Czipperer Dia, 2014. március 18. 10:13

Útjára indult a JobNeked, az első közösségi álláskereső applikáció, amely jelenleg egyedülálló kezdeményezésnek számít hazánkban. Az oldalon ingyenesen lehet hirdetni és keresni.

Egy új alkalmazást hozott létre a Talent Selection, a Performan Group keresés-kiválasztással foglalkozó divíziója. A JobNeked alkalmazás a közösség erejére támaszkodik, így próbálja egyszerűsíteni és meggyorsítani a keresést mindkét fél számára. A fejlesztők abban bíznak, hogy ha valaki olyan hirdetéssel találkozik, amely neki nem a legkedvezőbb, de másnak tökéletesen megfelelne, akkor segítik egymást ezen a téren.

 

Ha valóban működik a közösség ereje, akkor az álláskeresés folyamata jelentősen felgyorsul. A rendszer úgy működik, hogy az adatlapon megadott információk alapján szűri a feltöltött állásokat, így az illető minden őt érdeklő ajánlatról értesül majd.

 

Mitől más, mint egy hagyományos álláskereső oldal?

 

A hirdetéseket a JobNeked alkalmazásban nem az állást kínálók töltik fel, hanem maguk a tagok, akik abban érdekeltek, hogy minél több ajánlat szerepeljen az oldalon. A hirdetésekért nem kell fizetni, és a keresés is ingyenes. A feltöltött állásokkal másoknak is segítenek, és cserébe ők is vadászhatnak a mások által közzétett ajánlatokra. Több szem többen lát alapon gyorsabban találhatnak munkát a JobNeked tagjai.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15