Legújabb épületgépészeti és energetikai megoldások az LG-től

forrás: Prím Online, 2014. március 24. 14:54

Az LG fűtő-, szellőző- és légkondicionáló berendezések és energetikai megoldások átfogó kínálatával volt jelen a 2014-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) kiállításon. A Milánóban március 18. és 21. között megrendezett kiállításon a látogatók a legújabb kereskedelmi és lakossági fűtési és klímatechnikai megoldásokkal, valamint a megújuló energiával működő termékekkel ismerkedhettek meg.

Az LG a „Felülmúljuk elvárásait ” (Beyond Your Standard) mottó keretében mutatta be kereskedelmi és lakossági klímavezérlési technológiákkal és megújuló energiával működő termékeit. A gyártó a legújabb megoldásaival, hétköznapi élethelyzetekben és informatív előadások keretében ismertette csúcsmodelljeit és technológiáit a rendezvény közönségével. Az öt részből álló standon bemutatkoztak az LG Multi V megoldásai, a lakossági légkondicionálói, a Therma V megoldása, az Inverter Single és Multi Split termékei, illetve az épületfelügyeleti rendszerei (BMS) is.

 

A vállalat iparágvezető rendszerszintű légkondicionálási megoldása, a Multi V IV is bemutatkozott. A változtatható hűtőközeg-áramú (Variable Refrigerant Flow) technológia négy fő eleme – a kompresszor - HiPOR™, a változtatható hőcserélő felület, a hűtőközeg töltet szabályzás és az olaj visszatérítés  egyaránt megújult. A Multi V IV az LG magasnyomású olaj-visszavezetési (HiPOR™), aktív hűtőközeg töltet-vezérlő és intelligens olaj-visszatérítési technológiájának, illetve a változtatható hőcserélő járat számnak köszönhetően a leadható magasabb teljesítmény és a gazdaságosság csúcsát képviseli.

Az LG Inverter Single és Multi Split termékcsaládjainak változtatható hűtőközeg-áramú (VRF) megoldásait kifejezetten üzleti környezetbe, például irodákba és áruházakba szánták. A két termékcsaládot egyaránt az energiatakarékos üzem, a megbízhatóság és a kiváló szezonális energiahatékonyság jellemzi. Ezen felül az újonnan kifejlesztett Single-A és Multi Split modellek nyomástávadó – nyomásvezérléssel működnek biztosítva a megbízható üzemet és energiatakarékosságot. 

 

A 2014-es lakossági légkondicionáló modellek a külső mellett funkcióikban is az európai vásárlók igényeit tartják szem előtt. Az energiatakarékos inverter technológia, a hatékony egészségmegőrző rendszerek, mint a Plasmaster Ionizer Plus és az aktív energiaszabályozás verhetetlen értéket kölcsönöznek a termékpaletta tagjainak.
 

Kulcsszavak: légkondicionáló LG

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05