4K videók készítésére alkalmas Panasonic fényképező – LUMIX GH4

forrás: Prím Online, 2014. március 26. 09:32

A Panasonic megkezdte a LUMIX DMC-GH4 fényképezőgépek értékesítését. Az új készülék ma az egyik legkorszerűbb cserélhető objektíves tükör nélküli (DSLM) fényképezőgép a piacon, amely számos műszaki újdonsággal szolgál, például 4K videók is készíthetők vele.

A Panasonic masinája kompakt, könnyű, bírja a gyűrődést – a LUMIX DMC-GH4  ideális választás az olyan profi fotósok számára, akik gyakran dolgoznak külső helyszínen, a szabadban. Az újonnan kifejlesztett képszenzor, a Mikro Négyharmados objektívek széles választéka és a 4K minőségű filmfelvételi mód új lehetőségeket kínál azoknak, akik a fényképezés mellett profi és kreatív filmeket is szeretnének készíteni.

 

A készülék 16,05 megapixeles Live MOS szenzorral és Venus képfeldolgozó motorral, továbbá a korábbi modelleknél gyorsabb és pontosabb autofókusz rendszerrel rendelkezik. A maximum ISO értéke pedig 25600.

A fényképező lelke egy négymagos proci, amely nagysebességű jelfeldolgozásra képes, amely elengedhetetlen a 4K videók készítése során, melyeket MOV, AVCHD és MP4 formátumban is elkészíthetünk. A videók az VFR (Variable Frame Rate) segítéségével gyors és lassított felvétellel is megörökíthetők, és természetesen Full HD minőségben.

 

A LUMIX DMC-GH4 magas precizitású Contrast AF rendszernek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is a legnagyobb világossággal és gyorsasággal megörökíthetők. 

A formatervezés a klasszikus dizájnt követi. A strapabíró és kézhez álló készülék ráadásul időjárás-álló (csepp- és porálló), így ideális választás azoknak, akik extrém körülmények között is profi fotókat és videókat szeretnének készíteni.

Bővebben a készülékről a Panasonic oldalán tájékozódhattok.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05