Telenor Hipernet 4G a 4-es metrón

forrás: Prím Online, 2014. március 27. 09:23

A Telenor ügyfelek a 4-es metrón is élvezhetik a 4G nyújtotta sebességet, ugyanis a vállalat a 4-es metró átadásával egy időben, március 28-tól az új metró teljes vonalán elérhetővé teszi Hipernet 4G mobilinternet-hálózatát.

Az ügyfelek változó igényeire reagálva a Telenor 2011-ben újította meg hálózatát és vezette be az országban elsőként 42 Mbps letöltési sebességet kínáló Hipernetet. A társaság Magyarországon elsőként 2012 júliusában több vidéki városban indított 4G szolgáltatást, majd 2013 októberében Budapesten elindította az országban egyedülálló módon 150 Mbps elméleti letöltési sebességet kínáló Hipernet 4G-t. Jelenleg a Hipernet 4G Budapest több mint 50%-án érhető el és a fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan növekszik a lefedettség.

 

A 4-es metró az első budapesti metróvonal, ahol a Hipernet 4G az összes megállóban és a metró teljes nyomvonalán elérhető. A villámgyors mobilinternetnek köszönhetően a 4-es metró utasai a rövid utakat is hasznosan tölthetik, és a megszokott kiváló minőségben böngészhetnek vagy vehetik igénybe a Telenor szórakoztató szolgáltatásait. Az előfizetők az új metróvonalon is a legjobb minőségben hallgathatják kedvenc zenéiket a Deezer zeneszolgáltatással, a MyTV streaming alapú televíziós szolgáltatásával pedig videofilmeket és tévéműsorokat nézhetnek mobileszközeiken, így biztos nem maradnak le a kedvenc sorozatokról és az esti hírekről sem.

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest legújabb közlekedési fejlesztéséhez a kompromisszumok nélküli internetezés élményét tudjuk biztosítani. Ügyfeleink mindenhol ugyanolyan minőségben szeretnék élvezni a mobilinternet előnyeit, ennek az elvárásnak szeretnénk megfelelni hálózatfejlesztésünkkel. A Telenor előfizetők mostantól a metrón is ugyanolyan minőségben böngészhetnek, tévézhetnek vagy hallgathatnak zenét, mint otthon” – mondta Sepsi Zsolt, a Telenor műszaki vezérigazgató-helyettese.

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05