OLX néven folytatja az Apród.hu

forrás: Prím Online, 2014. április 14. 11:10

Magyarország piacvezető online apróhirdetési oldala, az Allegro Group által üzemeltetett Apród.hu 2014. április 14-től OLX néven él tovább. Az oldal – igazodva piaci méreteihez és szerepéhez – tapasztalt és támogató nemzetközi háttérrel folytatja a hirdetők és vásárlók kiszolgálását, a hirdetésfeladás továbbra is ingyenes lesz.

Az Apród.hu 2012 nyarán piacvezető lett: részesedése többszöröse, mint a második legnagyobb piaci szereplőnek, és ezt az előnyt OLX néven tovább kívánja növelni. Az OLX erős, globális márka, mely a világ 107 országában működik 2006 óta. Tulajdonosa, a Naspers az e-kereskedelem meghatározó szereplője, az év elején döntött úgy, hogy a jövőben egységes márkanév alatt üzemelteti az összes, az érdekeltségébe tartozó apróhirdetési oldalt.

Az új márkanév mögött a már megszokott, megbízható szolgáltatás várja a felhasználókat, akik számára a változás semmilyen kellemetlenséggel nem jár majd. Az OLX megőrzi a keresőbarát felépítést, és a felhasználók által szeretett és szívesen használt szűrőfeltételek is változatlan formában szolgálják a minél eredményesebb és gyorsabb eladást és vásárlást. Mostantól ugyanakkor arra is lesz lehetőség, hogy a felhasználók beállíthassák, km-ben megadva, pontosan hol szeretnének keresni.

Az oldallal egy időben megújul az Apród.hu, új nevén OLX.hu androidos mobilalkalmazása is, amelyről az alkalmazás megnyitásakor kapnak értesítést a felhasználók. Nemsokára az iOS OLX-alkalmazás is elérhető lesz. Jelenleg a látogatók közel 40 százaléka érkezik mobil eszközről az oldalra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05