Nemzetközi szintre emelkedik a minőségi magyar társkeresés

Egy hazai kockázati tőkealap és a Randivonal vezetője közös céget alapított

forrás: Prím Online, 2014. május 1. 10:54

A hazai Gran Private Equity kockázati tőkealap, valamint Weiler Péter, online berkekben is jól ismert szakember együttműködésével a mai nappal új befektetésként megalakult a Dating Central Europe Zrt. vállalat, melynek célja, hogy az online társkereső szolgáltatások piacának legerősebb kelet-közép-európai szereplőjévé váljon.

Az elinduló cég, a Date Central Europe első lépésként a korábbi tulajdonos Habostorta E-commerce Group Kft.-től átveszi a már jól bejáratott hazai online márkaneveket, többek között az idén 15 éves Randivonalat.

 

„Célunk az újonnan alapított vállalattal az, hogy egy új nemzetközi terjeszkedést indítsunk be a hazai bázisra alapozva. A Randivonal és a hozzá kapcsolódó társkeresési szolgáltató oldalak az elmúlt 15 év során a magyar piac legjelentősebb szereplőivé váltak, több mint 2,5 millió regisztrált felhasználónk használta már ezeket a népszerű társkereső platformokat” - nyilatkozta Weiler Péter, aki a kezdetektől részt vett a társkereső portfóliót üzemeltető társaság életében, mint a Habostorta ügyvezetője és ő látja el az új vállalat vezérigazgatói tisztségét is.

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy oldalaink segítségével több tízezer házasság és több százezer tartós kapcsolat született eddig. Szeretnénk, ha a Randivonalból nem csupán magyar, de régiós sikertörténet is válna” – tette hozzá az új vezérigazgató.

 

Képek: carolcassara.com, mediapedia.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05