A Telenor előfizetői korlátlanul netezhetnek a Dolgozz Otthonról Napon

forrás: Prím Online, 2014. május 7. 11:03

A propelleres szolgáltató és a Microsoft 2014-ben is egy szombati munkanapra hirdette meg a Dolgozz Otthonról Napot. A rugalmas munkavégzést népszerűsítő akció keretében a Telenor minden előfizetője számára korlátlan internet-hozzáférést biztosít május 10-re.

Ha néha otthonról dolgozhatunk, az elősegíti a koncentrált munkát, a kreativitást, növeli a hatékonyságot és a munkavállalók elkötelezettségét. Ezekre az előnyökre hívja fel a figyelmet a Dolgozz Otthonról Nap, melynek célja, hogy a rugalmas munkavégzés mind több cég munkakultúrájának részévé váljon. Május 10-én szombati munkanap lesz, ilyenkor sok vállalatnál eleve rugalmasabb a munkaidő és a nagyobb a nyitottság az alternatív munkavégzési megoldások iránt, ezért ez a nap alkalmas új megoldások kipróbálására. A kampány idei üzenete – „Dolgozz Bárhonnan!” – arra biztat mindenkit, hogy a munkavégzéshez legideálisabb helyszínen lássa el munkáját.

 

A Telenor május 10-én minden előfizetője számára eltörli az adatforgalmi korlátokat Hipernet hálózatán, így a Dolgozz Otthonról Napon bonyolított adatforgalom nem terheli az előfizetési kereteket, korlátlan mobilinternet hozzáférést biztosít. A távoli munkavégzést választóknak csak a szükséges eszközökről és a kényelmes helyszínről kell gondoskodniuk.

 

 

Flashmob a Dolgozz Otthonról Napon

 

A Dolgozz Otthonról Napon délelőtt 11 órától közösségi munkatérré változik a margitszigeti Holdudvar. A Telenor egy villám-összejövetel erejéig ide várja a csatlakozott cégeket és munkavállalókat; az első kétszáz, laptoppal érkező résztvevő munkakedvet növelő vendéglátásra is számíthat. A felkészülést az itt található kisokos is segíti, benne a munkavállalóknak szóló tanácsokkal. A flashmob résztvevői között egy értékes Fujitsu Stylistic Q702 típusú hibrid táblagép is gazdára talál.

 

„A rugalmas munkavégzés lehetősége javítja a munkavállalók elégedettségét és így növeli a cégek hatékonyságát is. A Telenor évek óta támogatja munkatársait abban, hogy használják ki a mobileszközök előnyeit és rugalmas munkaidőben, otthonról vagy bármilyen más, inspiráló környezetből dolgozzanak bizonyos napokon. Szeretnénk, ha minél többen megismernék az ilyen típusú munkavégzés előnyeit, ezért döntöttünk úgy, hogy a Dolgozz Otthonról Nap alkalmából megajándékozzuk ügyfeleinket és egy napra kikapcsoljuk az adatforgalom számlálókat, hogy korlátok és kötöttségek nélkül használhassák a Hipernetet.” – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

 

A Microsoft és a Telenor országos kezdeményezéshez már most több mint 100 cég és 1500 munkavállaló csatlakozott, köztük olyanok is, amelyek már eleve modern munkakultúrával rendelkeznek, mint az NNG, a Prezi és a Ustream által alapított Bridge Budapest, valamint partnerként a WWF Magyarország és a Slow Budapest.

 

A szervezők továbbra is várják a rugalmas munkavégzés kultúrájával szimpatizáló cégek csatlakozását ezen az oldalon. A regisztráció ingyenes és semmilyen további kötelezettséggel nem jár; a jelentkező cégek között a szervezők értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

Az LG Electronics (LG) több mint 200 díjat és elismerést kapott az idei CES-en a háztartási elektronika, a szórakoztató elektronika, valamint a B2B megoldások terén bemutatott számos innovációjáért és technológiai újításáért.

2024. január 29. 16:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05