Találd meg a személyiségedhez illő szállodát a Vaterán!

forrás: Prím Online, 2014. június 22. 14:48

A meleg idő beköszöntével biztos Te is gondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne végre kiszabadulni a négy fal közül, és egy csodás helyen tölteni néhány napot? A Vatera segít eldönteni, milyen lenne az ideális pihenőhely a Számodra, és ha résen vagy, még olcsóbban is hozzájuthatsz a legmegfelelőbb ajánlathoz. Június 2-től ugyanis már a Lealkudtuk kedvezményes ajánlatai közül is válogathatsz Magyarország legnépszerűbb piacterén, a Vatera Sztár Ajánlatok oldalon, ahol akár az álomnyaralásodra is rálelhetsz.

Családos?  - Vakációzz játszva


Kisgyermekes szülőként Te sem szeretnél otthon ülni, viszont nehéz megfelelő szállást találnod? Ne ess kétségbe! Magyarországon már vannak olyan apartmanok, hotelek, amik kifejezetten Titeket várnak. A falakat mesefigurák díszítik, a kertben pedig játszótér várja a gyermekeket. Így amíg Te és a párod pihentek a teraszon, addig sem tévesztitek szem elől csemetéiteket. A Vatera Sztár Ajánlatok között az eredeti árnál lényegesen olcsóbban találsz ilyen szállásokat.


Sportolós? - Kalandra fel!


Az aktív nyaralás is tud pihentető lenni. Hazánkban is sok szálloda nyújt olyan csomagajánlatokat, amik a környékükön lévő szabadidős programokat is magukba foglalják. Ha kipróbálnád a bobozást, a kalandtúrát, a sétalovaglást vagy a bicikli túrát, akkor ezt a fajta sportos kikapcsolódást Neked találták ki! A rengeteg programért viszont nem kell sokat fizetned, mert a sztár ajánlatok között csakis kedvező szállásokat találsz.


Strandolós? – A tengerig meg se állj


Nyár, napsütés, tengerpart, barátok. Ne gondold, hogy a külföldi nyaralás csak költséges kikapcsolódás lehet! Léteznek olyan kempingek, ahol lakókocsit bérelhetsz, ami olyan funkciókkal bír, mint egy apartman, de jóval olcsóbb. A sátornál vitathatatlanul biztonságosabb, nem kell féltened magad vagy értéktárgyaid, arról nem is beszélve, mennyivel komfortosabb.


Ha kedvet kaptál, akkor keresd fel a Vatera Sztár Ajánlatok oldalt még időben, hogy jó áron juthass hozzá a feledhetetlen nyári élményekhez.

Kulcsszavak: szállás Vatera

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05