MinDig TV Extra: újabb 22 csatorna a kínálatban

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 15. 15:33

Az Antenna Hungária folytatja a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások fejlesztését, a MinDig TV Extra szolgáltatás 2014. október 1-jétől újabb két – D és E jelű – DVB-T multiplex elindításával 22 teljesen új csatorna vételét biztosítja az előfizetők részére. Ezzel immár 55 tévécsatorna műsora fogható tető- vagy egyes helyeken szobaantennával, melyek össznézettsége meghaladja a 80 százalékot.

A D jelű multiplexen összesen 13 új csatorna elindításával az Antenna Hungária jelentősen kibővíti a MinDig TV Extra szolgáltatás Alap- és Családi csomagját. Az új országos multiplex a korábbi hálózatokkal (A, B és C jelű multiplexek) megegyező, 99%-os lakossági lefedettséggel rendelkezik, a csatornákat ugyanúgy 90 telephelyről sugározza a társaság.

Az Alapcsomagot illető legjelentősebb változás, hogy a Családi csomagból átkerülnek ide a Super TV2 és RTL II programok, a SportKlub helyett bekerül a DIGI Sport 1 csatorna, illetve a Sláger TV (korábbi Nóta TV). A Családi csomagból kikerül az Universal Channel és a History Channel, ezzel párhuzamosan viszont olyan közkedvelt és előfizetőink által is igényelt csatornákkal bővül a kínálat, mint például a FOX, Paramount Channel, Filmbox, Discovery Channel, TLC, Viasat6 és Viasat History.

Az E jelű multiplexen négy különböző kiegészítő csomagban összesen kilenc új, többségében ismeretterjesztő, sport- és filmcsatornát indít a cég, mely minicsomagok az Alap- vagy Családi műsorcsomagra történő élő előfizetés mellé választhatók. Az E jelű multiplex lakossági lefedettsége a jelenlegi kiépítésben a többi hálózattól eltérő lesz, a programokat 35 telephelyről sugározza a társaság. Az október 1-jétől hatályos programkínálat és akciós árak a közlemény mellékletében találhatók.

Amennyiben az előfizető nem látja az új csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévén. Az E jelű multiplex esetében javasoljuk, hogy ellenőrizzék a vételi lehetőségeket a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon, a lefedettségről további felvilágosítás kapható az ügyfélszolgálati telefonszámokon is (1211, 06-80-90-99-00).

A jelentősen kibővülő kínálat miatt változnak a szerződéses feltételek és a havidíjak, a módosított ÁSZF megtalálható a www.mindigtvextra.hu honlapon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09