EISA díjas az ASUS Essence III USB digitális-analóg átalakító

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 25. 13:40

Az ASUS Essence III USB digitális-analóg átalakító elnyerte az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) „Európai USB DAC 2014-2015” nevű díját. Natív DSD (Direct Stream Digital) lejátszásra képes, és egyaránt támogatja a DSD64 és a DSD128 kódolási sebességet. Kiegyenlített fejhallgató-kimenettel rendelkezik, amely akár 600 ohmos impedanciájú eszközöket is képes kezelni, és 24 lépcsős csillapítást kapott a precíz jobb-bal egyensúly biztosításához bármilyen hangerőn.

ASUS Essence III – az esztétika és az audioteljesítmény hihetetlen párosa


Az ASUS Essence III a vállalat első számú digitális-analóg átalakítója (DAC) és fejhallgató-erősítője, amelyet a legigényesebb audiofilek számára alkottak.

 

 

Natív DSD (Direct Stream Digital) lejátszásra képes, és egyaránt támogatja a DSD64 és a DSD128 kódolási sebességet. Az Essence III kiegyenlített fejhallgató-kimenettel rendelkezik, amely akár 600 ohmos impedanciájú eszközöket is képes kezelni, így a legjobb fejhallgatókat is meghajtja. Emellett különleges mini XLR jack csatlakozóval szerelték fel, amely csökkenti a zajinterferenciát és a legnagyobb tisztaságot biztosítja a jelek továbbításához.

 


Az Essence III kiegyensúlyozott audiokialakítása külön nyomtatott áramkörön kezeli az analóg és a digitális jeleket, kristálytiszta, lineáris teljesítményleadást nyújtva. 24 karátos tiszta arany, hőmérsékletkompenzált kristályoszcillátor- (TCXO/TCCO) modult használ órajelforrásként, a jelszóródás (jitter) minimálisra csökkentéséhez. Az aszinkron USB-átvitel révén az Essence III ultraprecíz időzítője vezérelheti az adatfolyamot – ami fantasztikusan sima és stabil jeleket garantál.


Az Essence III 24 lépcsős csillapítást kapott a precíz jobb-bal egyensúly biztosításához bármilyen hangerőn. Mikrovezérlője és a nyomtatott áramkörre szerelt reléi közvetlenül működtetik a hangerőállító ellenállásokat. Ez nem csak elképesztően pontos lépésekben állítható szinteket jelent, hanem lehetőséget ad az Essence III távvezérlésére is.

 


A vonzó megjelenést fokozzák az Essence III előlapi tápkapcsoló és a bemenetválasztó gombok, amelyek a gyors szabályozást és a készülékek gyors kiválasztását szolgálják; valamint a minimalista visszajelző LED-ek, amelyek világos, egyértelmű jelzéseket adnak a bemenetekkel kapcsolatban. Az elegáns ház nyugodtan elhelyezhető a többi Hi-Fi készülék mellé, és a burkolata szinte taszítja az ujjlenyomatokat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09