Új programigazgató a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójában

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 5. 14:15

A Sony Pictures Television (SPT) Networks bejelentette Temesvári Marietta kinevezését a közép-európai régió programigazgatói posztjára. Temesvári Marietta a továbbiakban a régió budapesti központjában fog dolgozni, ahol John Rossiternek, a közép-európai régió ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

 

Temesvári Marietta lesz a jövőben felelős a régió SPT tévécsatornáinak programstruktúrájáért. Marietta visszatérőnek számít a Sony Pictures Entertainment és az AXN életében: 2003 és 2008 között fontos szerepet játszott a csatorna elindításában.

 

Rossiter az új programigazgató kinevezésével kapcsolatosan kifejtette, hogy nagyon örülünk, hogy Mariettát újra a csapatukban üdvözölhetik. „Biztos vagyok benne, hogy jelentősen hozzájárul majd az AXN közép-európai régiójának további sikeréhez, mivel komoly szakmai tapasztalattal és tudással rendelkezik a televíziós tartalomszolgáltatás valamennyi területén.”

 

Temesvári Marietta, az új programigazgató

 

Marietta több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a médiaiparban, többnyire a programming területén dolgozott. Az SPT Networks-höz a Viacomtól érkeik, ahol a kelet-európai és izraeli  zenei és ifjúsági, valamint szórakoztató csatornák igazgatója volt. Az elmúlt években hozzájárult számos csatorna fejlődéséhez, növekedéséhez és a nézőszám emelkedéséhez. Október elejétől pedig új szerepkörében, az SPT programigazgatójaként mutatkozhat be.

 

A SPT Networks közép-európai portfóliója olyan népszerű márkákat foglal magába, mint az AXN, az AXN Black, az AXN White, az AXN Spin, valamint a két non-lineáris szolgáltatás: az AXN Now és az AXN Player. A portfólióba összesen 13 helyi igényekre szabott csatorna tartozik 14 országban: Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Macedóniában, Koszovóban, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Moldovában.

 

Kép: kreativ.hu

Kulcsszavak: +céginfó TV AXN

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15