Nyílt vizsganap CAD-felhasználók számára

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 16. 15:58

A Connect oktatási központ bejelentette, hogy a professzionális CAD-felhasználók egy napig kedvezményes, 30 eurós áron szerezhetnek minősítést 2014. november 14-én az Autodesk, a 2D és 3D tervezőszoftver megoldások vezető szállítója vizsgaközpontjainak éves nyílt vizsganapján. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő program a kezdetektől óriási sikernek örvend, és a szervezők idén is a korábbi évekhez hasonló nagy érdeklődésre számítanak.

A Certified Autodesk Professional (minősített Autodesk-felhasználó) tanúsítvány számos előnyt biztosít, és világszerte a készségek megbízható mércéjének számít, amely igazolja a szakmai hitelességet és elkötelezettséget. Emellett előnyösebb egyéni karrierlehetőségeket biztosít, és vállalatok számára is lehetővé teszi, hogy versenyhelyzetben bizonyítsák naprakész tudásukat és képességeiket.

A vizsgákra felkészítő, nyomtatott formában és elektronikus könyvként is elérhető ASCENT oktatóanyagokra 10%-os kedvezmény érvényes. Ezenfelül a sikeresen vizsgázók személyre szabott elektronikus minősítést kapnak, és egyedi emblémát használhatnak a vállalati nyomtatványaikon.

„A minősítések egyre fontosabbak a készségek és az Autodesk szoftver használatában megszerzett jártasság igazolásához. Nagy örömünkre szolgál, hogy 2014-ben is támogatni tudjuk a tervezéssel foglalkozó szakembereket ezzel a lehetőséggel” – mondta Kirstin Donoghue, a Connect európai Autodesk programmenedzsere.

Az eseménnyel kapcsolatos további információért keresse fel a programban részt vevő legközelebbi oktatási központot.
 

Kulcsszavak: Autodesk CAD oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05