Zenbook UX303: ultrahordozható notesz-erőgép az Asustól

forrás: Prím Online, 2014. október 28. 10:32

Az ASUS bejelentette a Zenbook UX303 megjelenését. Az új gép vékony és könnyű, vadonatúj füstös barna színt kapott. 4. generációs, akár Intel Core i7 processzorokkal és dedikált NVIDIA GeForce GT 840M grafikus kártyával van felszerelve.

Kifinomult új forma, elegáns új szín

 

A Zenbook mindig az elegáns számítástechnika élharcosa volt; a vékony és könnyű UX303-mal ezt most még magasabb szintre emeli. A finoman hangsúlyozott klasszikus Zenbook-formával, az ikonikus szálcsiszolt, koncentrikus körös felülettel a gép most még karcsúbb, és remekül illik hozzá a divatos új füstös barna szín.


Az első élén egészen elképesztő, mindössze 3 mm vastagságú, de hátul is csak 9 mm-re vastagodó, precíziósan megmunkált, teljesen alumínium UX303 hajszálvékony élei és finom ívű profilja egyszerre praktikus és vonzó gépet eredményeznek.


 


   
Lenyűgöző vizuális élmény


A Zenbook UX303 csúcskategóriás 13,3 hüvelykes QHD+ PLS érintőképernyős kijelzővel is rendelhető, amelynek elképesztő, 3200 x 1800 pixeles felbontása van (275 ppi), nem csoda, hogy lenyűgözően éles, ragyogó és életszerű képeket tud megjeleníteni. A különleges tükröződésmentes bevonat csökkenti a zavaró visszatükröződéseket. A 300 cd/m2 fényerő és a 770:1-es kontrasztarány kiemelkedően tiszta képet eredményez a Zenbook UX303 esetében bármilyen megvilágítási körülmények között; a kiváló minőségű – az iparági szabványnál kétszer érzékenyebb – érintésérzékelők pedig kiemelkedő válaszkészséget és precíz érintéses vezérlést kínálnak a navigációhoz vagy rajzoláshoz.

 

Teljesítménytartalék


A Zenbook család arról híres, hogy ötvözi az eleganciát és a nagy teljesítményt. Az UX303 sem kivétel. A gép erejét a 4. generációs, akár Intel Core i7 processzor adja: ez gondoskodik több feladat zökkenőmentes együttes futtatásáról. Emellé társul a különálló, asztaligép-kategóriájú NVIDIA GeForce GT840M grafikus kártya, amelyen 2 GB video RAM segíti a képek lenyűgöző minőségű megjelenítését és sima renderelését a nagyfelbontású videók vagy a legfrissebb játékok zavartalan élvezetéhez.

 



ASUS SonicMaster és AudioWizard a hihetetlen hangminőségért


A Zenbook UX303-ban megtalálható az ASUS SonicMaster is, amely a Bang and Olufsen ICEpower technológiáját használja a kristálytiszta vokálok és a mély, részletgazdag basszusok eléréséhez. A kiváló hangminőség eléréséhez az UX303 felsőkategóriás, 1,5 wattos, ovális lengőtekercses és nagy mágnesekkel működő hangszórókkal van felszerelve. A nagy rezgőkamrákkal és az alumíniumházas kialakítással együtt ezek elismerésre méltóan erős hangot képesek nyújtani a teljes frekvenciatartományban.

 

A különféle hangforrásokhoz más és más audiobeállítások jók; ezek megadását könnyíti meg nagyon az UX303 exkluzív AudioWizard eszköze. A különféle szituációkhoz – zenehallgatás, filmnézés, beszéd, játék és hangrögzítés – öt előre megadott beállítás társítható, ezzel az AudioWizard gondoskodik róla, hogy mindig a lehető legjobb hangot élvezhesse, bármit is hallgat.

 

Elérhetőség és árak

 

Az ASUS Zenbook UX303 elérhető már hazánkban is, a Intel Core i5 processzorral és Full HD felbontású kijelzővel szerelt kezdőmodell ajánlott bruttó végfelhasználói ára 269 900 Ft.


 

 

 

Kulcsszavak: ultrabook notebook Asus ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09