Már bérelhető a szerverek iPhone-ja

forrás: Prím Online, 2014. november 5. 11:38

Okosszerverekért lelkesedik a világ: appok telepítése néhány kattintással, letisztult, pazar felhasználói felület, könnyű kezelhetőség. Valószínűleg nem ezek az első gondolataink, ha a szerverek jutnak eszünkbe, de ez most megváltozhat: a Magyar Brands díj nyertes Tárhely.Eu kínálatában most elérhetővé váltak azok a bérelhető szerverek, melyek a „hagyományos” vasak stabilitását ötvözik az okostelefonoktól megszokott kényelmes kezelőfelülettel.

Az okosszerver az otthoni felhasználók, kis- és közepes vállalkozások és a nagyvállalatok számára is egy sor előnyt biztosít. A kisebb cégeknek jelentős költségmegtakarítással kecsegtet, hiszen nincs szükség mély rendszergazdai szakértelemre, nem kell ezért külön rendszergazdát fizetni.  Akár 140-nél is több Instant Applikáció vár arra, hogy élettel töltse meg a puszta vasat. Cége számára fontos alkalmazások telepítése az „App Store”-hoz hasonló, könnyen és egyszerűen kezelhető felületen néhány kattintással, szemet gyönyörködtető környezetben végezhetőek el.


A lehetőségek szinte kimeríthetetlenek: legyen szó akár fájl-, levelező-, dokumentum-, adatmentő-, adatbázis- vagy multimédiaszerverről, vagy sok minden másról, a telepítés szinte gyerekjáték. A legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerek használata (Wordpress, Drupal, Joomla!) is könnyedén elérhető. A munka így valódi élménnyé válik!


A technológiai innovációk meghonosításában mindig is éllovas Tárhely.Eu kínálatában tehát mától bérelhetőek azok a QNAP és Synology megoldások, amelyek az elmúlt évben sorra nyerték el a külföldi szakmai és közönségdíjakat. Brazíliától az Egyesült Államokig, Dániától Ausztráliáig, Németországtól Malajziáig a világ minden részén komoly elismeréseket söpörhettek be. Tény ami tény: a szerverpiacra is begyűrűzött az okostrend.

 

Kulcsszavak: szerver hosting szerver

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09