Frissítést kapott a PocketBook Ultra

forrás: Prím Online, 2014. november 19. 16:24

Frissítést kapott a világ első beépített fényképezőgéppel rendelkező E Ink technológiájú e-könyv olvasója, a PocketBook Ultra. Mostantól lehetőség nyílik akár 10, a beépített kamerával készített kép egy PDF-be való egyesítésére, sőt a szövegfelismerő funkciónak köszönhetően szerkeszthetjük is a létrejött dokumentumot.

A kamera alkalmazás egyik újdonsága, hogy automatikusan a készülék tartásának irányába fordul fényképezés közben. A fotózás megkönnyítése érdekében ezen kívül a fókuszkeret folyamatosan látható a képernyőn. A frissítésnek köszönhetően még gyorsabban konvertálhatjuk szerkeszthető szövegformátummá az oldalakról készült képeinket, illetve hatékonyabbá vált a PDF és a DjVu fájlok kezelése is.

 



A továbbfejlesztett funkciók között találhatjuk még a maximális betűméret növelését, az Adobe RMSDK könyvtár frissítését a 10-es verzióra, és a szövegfelismerést horizontális képeken. Az 5.3-as frissítés letölthető a készülékre a beépített Wi-Fi segítségével, vagy a PocketBook hivatalos weboldalán keresztül.

A PocketBook Ultra következő frissítése ISBN (International Standard Book Number) szkennelést is lehetővé tesz majd, megkönnyítve az e-könyvek keresését a webáruházakban.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05