Magyarország legjobb munkahelyei között az SAP

forrás: Prím Online, 2014. december 1. 13:37

Kihirdették Magyarország legjobb munkahelyeit. Az Aon Hewitt által szervezett versenyben 77 szervezet 34 500 alkalmazottját kérdezték meg, és vetették össze a kitöltött kérdőívek, interjúk adatait.

A szervezők négy kategóriában hirdettek győzteseket a múlt héten, az SAP Hungary Kft. a középvállalati mezőnyben (250 és 1000 fő közötti létszámmal) kapott díjat. Az Aon Hewitt tapasztalatai szerint a legjobb munkahelyeket leginkább a hiteles felsővezetés, a teljesítményközpontú kultúra, valamint a hiteles és vonzó munkáltatói márka jellemzi.

A díj nem az első munkáltatói márka az SAP-nál. Az elmúlt években a vállalatot a legvonzóbb munkahely, a legjobb karrierindító munkahely, a legjobb női munkahely címekkel díjazták.

 



“Jelenleg zajlik az SAP Hungary Kft. fennállásának legnagyobb létszámbővítése, így e külső elismerés reméljük abban is segít, hogy tehetséges fiatalok, tapasztaltabb munkavállalók figyelmét felhívja, a legjobb munkahelyen dolgozhatnak a legújabb technológiákkal. Ennek egyik eleme, hogy az SAP itthoni szerepvállalását bővítve, egy új üzleti területet hozunk Magyarországra” -jelentette ki Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

“A felmérés megerősíti, több mint 600 kollégánk kimagaslóan nagyra értékelik a munkakörülmények mellett a munkatársi kapcsolatokat, a kultúrát, a karrierlehetőségeket és kiemelkedően bíznak a vállalatban, annak stratégiájában. Ez a díj is aláhúzza, amelyet korábbi elismeréseink is mondanak hazánkban és világszerte: az SAP az egyik legjobb munkahely “-mondta el Horváth Krisztina, az SAP Hungary Kft. HR vezetője.
 

Kulcsszavak: munkahely SAP-hu SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09