Olcsó Windows Phone mobilok érkeztek: Microsoft Lumia 435 és Lumia 532

forrás: Prím Online, 2015. január 15. 13:55

A Microsoft bejelentette a Microsoft Lumia 435 és Lumia 532 páratlan ár-érték arányú okostelefonokat. A legfrissebb Windows Phone 8.1 funkciókat kínáló, elérhető árú Lumia 435 és Lumia 532 igazi okostelefon élményt biztosítanak, amellyel a telefonok még hatékonyabban használhatóak utazás közben.

A Lumia 435 és a Lumia 532 okostelefonok a Windows Phone 8.1 élmény mellett számos funkciót és még hosszabb üzemidőt biztosítanak elérhető áron, így ezek készülékek kitűnő választást jelentenek azok számára, akik először váltanak okostelefonra.

 

Az alapvető okostelefon funkciókat, a legjobb Windows Phone tulajdonságokat és legfrissebb alkalmazásokat kínáló Lumia 435 telefon a 400-as széria első tagja és egyben az eddigi legolcsóbb Lumia készülék, amely még több ember számára biztosítja a Lumia Windows Phone élményt. A Lumia 532 egy erős, négymagos okostelefon, amely a Lumia 530 sikereire épül. A prémium dizájnnal, a Glance Screen funkcióval, előlapi kamerával és még több memóriával, a Lumia 532 okostelefon szélesebb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a Microsoft legjobb szolgáltatásait

 

Lumia 435

 

- A felhasználók könnyedén válthatnak a hang- és videohívások között az integrált Skype alkalmazásnak és az előlapi kamerának köszönhetően.

- A Windows Phone platformon előre telepített Microsoft Office csomagnak köszönhetően a dokumentumok utazás közben is olvashatók, hozzáférhetők, szerkeszthetők és megoszthatók.

- A OneDrive szolgáltatás a kamera aktív biztonsági mentése mellett 30 GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos tárolásához.

- A Cortana virtuális személyi asszisztens személyre szabott javaslatokkal látja el a felhasználót (elérhetősége viszont országonkánt változó)

- A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással egyszerűen kezelhetőek a munkahelyi és személyes e-mailek, még utazás közben is.

- A Lumia Camera alkalmazással gyorsan és könnyen készíthetők fotók, míg az előlapi kamera és a Lumia Selfie applikáció jó minőségű selfie képek készítését, szerkesztését és megosztását teszik lehetővé.

- A legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszer és a Lumia Denim frissítés pedig olyan integrált funkciókat kínál, mint az Értesítési központ egy mozdulattal elérhető értesítései, az Élő mappák és a szerencsés régiókban a Word Flow billentyűzet.

- A rendszeres Windows frissítéseknek köszönhetően a telefon mindig a legújabb funkciókat és naprakész információkat kínál.

 

Lumia 532

 

“Három évvel ezelőtt, az első Lumia készülékek bemutatásakor azt mondtuk, hogy minél több árkategóriában, minél több embernek szeretnénk készülékeket kínálni”- mondta Jo Harlow, a Microsoft telefonokért felelős üzletágának alelnöke. „A Lumia 435 és Lumia 532 okostelefonokkal elértük azt a célunkat, hogy létrehozzuk az eddigi legolcsóbb Lumia készülékeket. Ezzel megnyitottuk az utat azon felhasználók felé, akik először vásárolnak okostelefont. A Lumia 435 és Lumia 532 készülékek ötvözik a versenyképes hardvert az innovatív szoftverekkel, amelyek továbbra is frissülnek majd a legújabb fejlesztésekkel és funkciókkal.”

 

A Lumia 435 és Lumia 532 készülékek februártól fehérben és feketében, valamint élénkzöld, élénk narancssárga színekben lesznek elérhetők Európában, Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, Indiában, a Közel-Keleten és Afrikában. Mindkét telefon megvásárolható lesz egy és két SIM kártyás változatban, utóbbival is könnyedén kezelhetők a hívások és üzenetek a Smart Dual SIM megoldásnak köszönhetően, függetlenül attól, hogy melyik kártya van használatban.

 

A készülékek árai piaconként és szolgáltatónként változnak. A Lumia 435 becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 69 euró, míg a Lumia 532 becsült kiskereskedelmi ára 79 euró lesz adók és illetékek nélkül.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05