Az Avnet lett a Lenovo vállalati termékeinek disztribútora

forrás: Prím Online, 2015. január 22. 16:38

A jövőben az EMEA régióban is az Avnet Technology Solutions (TS) forgalmazza a Lenovo System x (x86) szervereit és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat, beleértve a BladeCenter-t és a Flex Systems-t is. A vezető vállalati IT disztribútor észak-amerikai, latin-amerikai és a csendes-óceáni térség után az EMEA régióban azt követően szerezte meg a forgalmazási jogot, hogy az IBM átadta a Lenovonak a System x szerver-üzletágát.

Az Avnet és a Lenovo között 2015. január 1-jével életbe lépett szerződés értelmében, a disztribútor a gyártó következő termékeit forgalmazza Ausztriában, Belgiumban, Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Horvátországban, Lengyelországban, Magyarországon, Moldovában, Németországban, Romániában, Svájcban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban: System x, BladeCenter illetve Flex System blade szerverek és switch-ek, x86-alapú integrált Flex rendszerek, NeXtScale és iDataPlex szerverek és a hozzájuk kapcsolódó szoftverek, illetve hálózati és felügyeleti eszközök.

Az Avnet minden támogatást megad értékesítési partnereinek, hogy azok vásárlóiknak teljes körű szolgáltatást nyújthassanak: a disztribútor a hagyományos értékesítést segítő eszközökön (logisztikai, marketing, pénzügyi és technológiai szolgáltatások) túl üzleti, informatikai, életciklus és képzési szolgáltatásokat is biztosít számukra.

Kulcsszavak: disztribúció Lenovo Avnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05