A UPC DTH négy országban teszi elérhetővé a Fine Living és a Food Network csatornát

forrás: Prím Online, 2015. március 9. 17:08

A UPC DTH hazánkban is tovább bővíti kínálatát a Scripps Networks International két gasztro- és életmód-csatornájával, amelyek szórakoztatva kalauzolják a nézőket az élet több területére.   

2015. április 7-től a Scripps Networks International által üzemeltetett Fine Living és Food Network csatorna műsorait élvezhetik Magyarországon a UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában a freeSAT, Romániában pedig a Focus Sat ügyfelei. Ezek mellett a Duna HD is elérhetővé válik a UPC Direct ügyfelei számára.

 

 

 

A Food Network a 92-es programhelyen lesz elérhető a UPC Direct Direct+ és a freeSAT plus csomagjában, a Focus Sat előfizetőinek pedig a Mozaic csomagban. A Fine Living  a 91-es programhelyen található majd a UPC Direct Direct+ és a freeSAT plus csomagokban, a Focus Sat előfizetői pedig  a Familia csomag részeként érik el a csatornát. A UPC Direct ügyfelei a 7-es programhelyen érik el a Duna HD csatornát.

 

Annak érdekében, hogy az új csatornák számára helyet szabadítson fel a UPC DTH, törli kínálatából a Blackbelt TV és a Sport Klub adókat.

Kulcsszavak: műsor szolgáltatás TV UPC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50