Újdonságok a PlayStation 4 következő frissítésében

Czipperer Dia, 2015. március 26. 15:31

Holnap frissül a Sony játékonzolja, a PlayStation 4. A 2.50-es verziót Yukimura kódnévre keresztelték.

Ismét frissül a Sony PlayStation 4 játékkonzolja. A masina többek között támogatja a felfüggesztés/folytatás (Suspned/Resume) funkciót, amely szinte minden PS4 játék esetén működik majd. Egyszerű, de nagyon hasznos megoldás a játékosok számára, ugyanis lehetővé teszi számukra, hogy a PS gomb megnyomásával belépjenek vagy kilépjenek az adott játékból.

 

A frissítés révén a felhasználóknak arra is lehetősége nyílik majd, hogy biztonsági mentést készítsenek vagy visszaállítsák merevlemez adataikat USB Drive-on keresztül. Ide tehát minden fontos adat menthető, beleértve a különféle frissítések, játékok is.

 

 

 

A Sony a társadalmi funkciókat előtérbe helyezve a jövőben azt is lehetővé teszi, hogy az illető megtalálja Facebook ismerőseit (PS Network tagsággal rendelkezők), és csatlakozzon hozzájuk közvetlenül a hírcsatornán. Ezentúl könnyebb lesz megtalálni azokat a barátokat is, akik éppen ugyanazt a játékot játsszák. Ha valakit pedig újonnan vettek fel csatornájukra, az új ismerős valódi nevéről is érdeklődhetnek.

 

A trófeákról a rendszer automatikusan screenshotot készít, és lehetőség nyílik megosztani a közösségi médián is, sőt arra is lehetőségük van, hogy egyes játékokat eltávolítsanak a trófea listáról.

 

Az update révén 60 fps támogatást kap a Remote Play és Share Play bizonyos játékok esetén, valamint a userek beállíthatják az automatikus szoftverfrissítést a rendszertelepítéshez, az alárendelt fiókokból pedig főfiókot is csinálhatnak. Jó hír továbbá, hogy a játékosok a megosztás gomb révén Dailymotionre is feltölthetik videóikat.

 

Forrás: Techspot.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05