Az Intel, a Microsoft és a Baidu vezetői is csatlakoznak a Lenovo Tech Worldhöz

forrás: Prím Online, 2015. május 19. 13:21

A Lenovo bejelentette, hogy Brian Krzanich, az Intel vezérigazgatója, Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója, illetve Robin Li, a Baidu elnöke is csatlakozik Yang Yuanqing-hoz, a Lenovo elnökéhez és vezérigazgatójához, a Lenovo Tech World nyitó előadásán, amelyet május 28-án rendeznek Pekingben.

A Lenovo Tech World, a Lenovo első exkluzív globális technológiai rendezvénye, amely rajongók ezreit, a média szereplőit, partnereket és beszállítókat hoz össze a világ minden tájáról, hogy többet tudhassanak meg a vállalat feltörekvő technológiákkal kapcsolatos kilátásairól, köztük a hordható eszközökről, okostelefonokról, tabletekről, PC-kről, szerverekről, szoftverekről és felhő-alapú szolgáltatásokról. A vállalat a Tech Worldön leplezi le új termékinnovációit, amelyek megváltoztathatják mindazt, ahogy a fogyasztók ma használják a készülékeiket, és ezzel párbeszédet kezdeményez a jövő áttörő elképzeléseiről, amelyek teljesen átformálhatják a fogyasztók életét, munkáját, szokásait.

 

Mindennek, amit csinálunk az innováció a mozgatórugója, és a színfalak mögött a kutatás és fejlesztés innovációinak folyamatos alkudozása folyik, amit a rajongóink sosem láthatnak. – mondta Yang Yuanqing, a Lenovo elnöke és vezérigazgatója. „A Lenovo Tech World keretén belül, szeretnénk a vendégeinknek egy bennfentes rálátást nyújtani arról, hogy hol is tart ma a Lenovo technológiája, és merre tart a jövőben.”

 

Nemcsak a Lenovo elkövetkező kutatásaiba és technológiai termékeibe nyerhetnek bepillantást a Tech World vendégei; azt is bemutatják, hogy hogyan változott meg a Lenovo az elmúlt évek bővülései során, amint az IBM-et felvásárló 3 milliárd dolláros PC vállalatból, egy 39 milliárd dollárt érő technológiai vezetővé vált, amely az elmúlt évben a Motorola Mobilityt és az IBM x86-os szerver üzletágát is megvásárolta. Míg ezek az akvizíciók jelentősen megnövelték a Lenovo jelenlétét az okostelefonok és szerverek piacán, a Lenovo a Tech World keretén belül arra is választ ad, hogy a technológiai változások merre vezetik a céget és a fogyasztóit a közeljövőben.

 

A rendezvényen a technológia vezetők megosztják majd elképzeléseiket az iparág lehetőségeivel kapcsolatban, valamint leleplezik a láthatáron lévő innovatív technológiákat és megvitatják, hogy egy szövetség milyen szerepet játszik egy erős hardveres- és szoftveres ökoszisztéma kialakításában. A résztvevők számos új termékkel ismerkedhetnek meg, a kutató- és fejlesztő csapataink új lehetőségeiről hallhatnak, és láthatják, hogy a Lenovo miként folytatja átalakulását a világ első számú PC gyártójából, a technológiai iparág vezetőjévé.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Mesterséges intelligenciával készítik össze az Unilever B2C webshopjának rendeléseit

Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi a komissiózási feladatokat a Waberer’s Csoport leányvállalata, a WSZL az Unilever Magyarország Unishop elnevezésű B2C webshopjában. Az új megbízásnak köszönhetően a Waberer’s eddigi tevékenysége bővült és egy 14.500 négyzetméteres raktári terület kezelése mellett immár az Unishop raktárlogisztikai és fullfilment kiszolgálását is végzi. 

2024. április 17. 14:50

Terjednek az alacsony kódú technológiák

Az elmúlt években állandó slágertéma volt a globális informatikushiány, majd elkezdtek záporozni a hírek a techszektorban zajló tömeges elbocsátásokról és a szakértők máris a vészharangokat kongatták. A fordulatot a legtöbben a mesterséges intelligencia számlájára írják, ugyanakkor egyre nagyobb szeletet hasítanak a piacból a low-code platformok is. Ezekkel minimális kézi kódolással fejleszthetünk gyorsan és hatékonyan, miközben rugalmasan alkalmazkodhatunk a változó igényekhez és egyszerűen hangolhatjuk össze az üzleti és technológiai szempontokat. 

2024. április 17. 10:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09