Új Dell SonicWALL TZ tűzfalak kisvállalatoknak

forrás: Prím Online, 2015. május 19. 15:17

A Dell a SonicWALL TZ sorozat új tűzfalai a gyorsabb internetkapcsolat érdekében lényegesen nagyobb hálózati teljesítménnyel rendelkeznek, és olyan integrált vezeték nélküli vezérlőt tartalmaznak, amely alkalmas a titkosított SSL-forgalom elemzésére.

Napjainkban az ügyfelek hatalmas hálózati forgalommal szembesülnek. Így a vállalatoknak olyan biztonsági megoldásokra van szükségük, amelyek az egyre gyorsabb szélessávú internetkapcsolathoz méretezhetők, mégis beleférnek korlátozott költségvetésükbe. Az új SonicWALL TZ sorozat a piacon elérhető legnagyobb teljesítményű, kisméretű asztali UTM (Unified Threat Management) tűzfal, amely csúcstechnológiájú többmagos biztonsági processzorokra épül. Behatolás-megelőzési átviteli sebessége akár a másodpercenkénti 1,1 gigabitet is elérheti.

A Dell egy 2005-ös felmérése szerint (Dell Security Annual Threat Report 2015) 2014 végén az internetkapcsolatok 60 százalékát SSL-protokollal titkosították. Aggodalomra ad okot, hogy a legális SSL-forgalom növekedésével együtt a kiberbűnözők is az SSL-forgalomban kezdték elrejteni támadásaikat a hagyományos hálózatbiztonsági termékek elől. E trend megállítása érdekében az új SonicWALL TZ sorozat képes megkeresni az SSL-kapcsolatokban a legújabb fenyegetéseket, így a Dell még magasabb szintű védelmet biztosít ügyfeleinek.

Az új TZ sorozat alkalmazkodik a vezeték nélküli eszközök egyre nagyobb mértékű elterjedéséhez, mivel a szorosan integrált, biztonságos hálózatkezelést nyújtó vezeték nélküli vezérlő támogatja a nagy sebességű vezeték nélküli hálózatokra vonatkozó 802.11ac szabványt. Az új TZ sorozat a nemrég bemutatott, 802.11ac szabvány szerinti Dell SonicPoint hozzáférési pontokkal együtt ideális vezeték nélküli biztonsági megoldást nyújt a kisvállalkozások, illetve a nagy, több telephelyen működő szervezetek számára.

Míg a kis- és középvállalkozások az új TZ sorozat világszínvonalú, nagyvállalati szintű biztonsági szolgáltatásait veszik igénybe, addig a nagyobb vállalkozások az elosztott nagyvállalati szolgáltatáskészlet előnyeit használhatják ki. Az új TZ sorozat felügyeli az elosztott TZ tűzfalak ezreit a Dell SonicWALL Global Management System (GMS) használatával, így lehetővé teszi a következő generációs tűzfalak (Next-Generation Firewall/NGFW) szolgáltatáskészletének, így az alkalmazásvezérlés,az alkalmazásmegjelenítés, az átfogó jelentéskészítés és a világszínvonalú IPS, egyszerű felügyeletét.

 



Nagyobb biztonság, erősebb vállalkozás


A Dell SonicWALL TZ sorozat 1 GbE hálózati illesztőket tartalmazó kompakt, kisméretű asztali készülékei rendkívül hatékony kártevők elleni védelmet, behatolás-megelőzést, tartalom- és URL-szűrést, alkalmazásvezérlést, valamint a laptopok, az okostelefonok és a táblagépek számára biztonságos mobil hozzáférést biztosítanak. A SonicWALL Mobile Connect egységes ügyfélalkalmazással az új TZ sorozat biztonságos mobil hozzáférést biztosít a Google Android, a Mac OS X, a Kindle Fire és laptopok felhasználóinak.

SonicWALL TZ sorozat szinte késleltetés nélkül vizsgálja át az összes port és protokoll minden csomagjának minden egyes bájtját. Ebben a szabadalmaztatott, ismételt összeállítás nélküli, mélyreható csomagvizsgálatot végző motor segíti. Ez a technológia megszünteti a szűk keresztmetszeteket, és lehetővé teszi, hogy a vállalkozások számára a biztonság ne gátló, hanem előremozdító tényező legyen. A TZ sorozat grafikus felhasználói felületének használata könnyen megtanulható, és csökkenti a teljes birtoklási költséget, mivel a gyors telepítést és az egyszerű karbantartást is lehetővé teszi. Továbbá nem kell választani az egyszerű használat és a teljesítmény között sem.

Elérhetőség:


·    A Dell SonicWALL TZ sorozat új tűzfalai már világszerte megvásárolhatók
·    A Dell hálózatbiztonsági megoldásai a Dell hivatalos partnerein keresztül érhetők el
 

Kulcsszavak: Dell tűzfal security

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05