A Sörfesztiválon debütál a WifiZone

forrás: Prím Online, 2015. június 12. 13:15

A WifiZone biztosítja a kiemelt böngészési élményt az V. Jubileumi Sörfesztivál látogatói számára. A wifi hálózathoz gyorsan és egyszerűen tudnak csatlakozni a felhasználók, akár az összes látogató egyszerre is, a kapcsolódás pedig a regisztráció után már automatikus. Az első bejelentkezés után kényelmesen és biztonságosan használhatják a WifiZone-t a fesztivál vendégei a további napokon, valamint a hálózat többi hotspotjának helyszínén is.

Az ACE Telecom idén ötödszörre biztosítja a Budavári Sörfesztivál internetkapcsolatát, a múlt héten bemutatott WifiZone szolgáltatást pedig most először vehetik igénybe a kilátogatók. A két nap alatt kiépített ideiglenes internethálózat három végpontját a pénztárak, a belső hálózat és a VIP sátor jelenti, a magas sávszélességű vezeték nélküli elérést biztosító WifiZone szolgáltatás pedig az Oroszlános és a Hunyadi udvarok teljes területén elérhető.

„A tavalyi fesztiválra közel 40 000 érdeklődő látogatott ki 4 nap alatt, így idén 4 nagyteljesítményű WifiZone hozzáférési pontot építettünk be, amelyek külön-külön is képesek egyszerre több száz vendég számára stabil és jó minőségű wifi kapcsolatot biztosítani. Igaz, hogy a Sörfesztivállal már ötödik éve működünk együtt, de az idei év különleges számunkra, mivel itt debütál hivatalosan rendezvényen a WifiZone” – mondta Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezetője.
 

Kulcsszavak: ACE Telecom Wi-Fi

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05